دکتر بهمن روشنی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به بازگشایی ادارات و بازارها و افزایش رفت و آمدها و بیشتر شدن ارتباطات بین مردم، بالا رفتن افراد مبتلا در کرمانشاه تا حدودی قابل پیش بینی بود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه بیان داشت: اما هنوز به مرحله بحرانی که قابل کنترل نباشد نرسیدهایم، در حال حاضر بیمارستانها و مراکز درمانی فعلی جوابگوی درمانی مردم خواهد بود.
وی گفت: در خصوص تجهیزات مورد نیاز ارائه خدمات بیماران مبتلا به کرونا، مشکل زیادی وجود ندارد و چند دستگاه اکسیژن ساز در حال خرید است.
این مسئول گفت: پروتکل درمانی که از طریق وزارت بهداشت به مراکز درمانی ابلاغ شده است، گروه عفونی دانشگاه علوم پزشکی آن را باز بینی کرده لذا راهنمای ما در بیمارستانها و مراکز بهداشتی و درمانی است.
روشنی تصریح کرد: بیماری که به اورژانس و مراکز ۱۶ ساعته مراجعه میکند، توسط پزشک معاینه شده و در صورت داشتن علائم تنفسی و قرار داشتن در گروه پر خطر در بیمارستان بستری میشود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه عنوان کرد: مرکز بهداشت از روز اول تا روز چهاردهم پیگیر بیماران مبتلا به کرونا خواهد بود و در صورت تشدید علائم به بیمارستان فراخوان میشود.
نظر شما