وی ارزیابی و حرکت بر اساس یک معیار مشخص را یکی از پیشنهادات موثر در نظام رتبه بندی توصیف کرد و گفت: این موضوع می تواند به عنوان یکی از سرفصل ها در نظام رتبه بندی در نظر گرفته شود.
ملک افضلی تأکید کرد: رتبه بندی به طور حتم باید بر اساس استاندارد انجام گیرد و انجام رتبه بندی خودبخود موجب می شود دانشگاه ها برای ارائه اطلاعات خود ترغیب شوند و این اطلاعات وارد یک سیستم نظام مند شوند.
وی یاد آور شد: اطمینان داشتن از کیفیت یک پروسه آموزشی نتایجی را به همراه دارد و می تواند رهنمودهایی را برای دانشگاهها به همراه داشته باشد.
دکتر آیین محمدی از دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در خصوص ضرورت این رتبه بندی اظهار داشت: هر رتبه بندی مجموعه ای از اهداف را بررسی می کند و باید به گونه ای انجام گیرد که انجام دهنده را به هدف خود برساند.
همچنین دکتر حائری از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به ضرورت رتبه بندی گفت: مسئله رتبه بندی از اهمیت زیادی برخوردار است . هم اکنون در ایران نظام رتبه بندی اجرا می شود و بهتر است برای رسیدن به یک نظام مشخص در ابتدا نمایندگان دانشگاههای کشورهای اسلامی باید به یک اجماع دست پیدا کنند.
نظر شما