به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دفتر امام جمعه ابهر، حجت الاسلام جعفر رحیمی با اشاره به گرانیهای افسار گسیخته، از روند موجود در این زمینه انتقاد کرد و گفت: در هفته های اخیر شاهد وضعیت نابسامان و افسارگسیخته بازار هستیم. شرایطی سخت و دشوار که انتقادات و نقدهای بسیاری را در بین مردم و رسانهها داشته و موجب دلخوری و نارضایتی عمومی در این شرایط سخت شده است.
وی با بیان اینکه بازار ارز و طلا و بازار مسکن، بازار خودرو در این زمینه پیشتاز هستند، افزود: در هفته های اخیر بسیاری از کالاهای اساسی مورد نیاز مردم نیز با گرانی دوچندان مواجه شده اند. در این میان آنچه موجب نگرانی است فشار مضاعف گرانی بر عهده آسیب دیدگان وضعیت کرونایی است که باید شرایطی دشوارتر را تحمل کنند.
امام جمعه ابهر ادامه داد: انتظار میرود دولت بخاطر اینکه نظام سیاستگذاری میانی و خرد و ریز برنامهریزی و اجرا در عرصه اقتصاد را برعهده دارد و باهماهنگی و برنامه و اقدام قاطع در همه مراحل به ویژه نظارت دقیق و رصد وپایش مشکلات اقدامات موثرتری را انجام دهد.
رحیمی با تاکید بر اینکه نباید به گونه ای عمل کرد که تلقی رهاشدگی کارها در سال پایانی دولت در اذهان مردم و افکار عمومی شکل بگیرد، افزود: مجلس تازه نفس و جوان و انقلابی یازدهم که رویکرد اصلی خود را اقتصاد و معیشت مردم قرار داده است باید با هدف گیری دقیق درست و اقدامات نقطه زن و راهگشا، اولویتهای اصلی را در رفع مشکلات معیشتی فهرست کرده وبرای آن راهکارهای موثر و کارگشا بیندیشد و از دولت مطالبه و پیگیری کند.
وی ادامه داد: مردم ما از مجلس یازدهم انتظار دارند در اولین سال فعالیت خود با اقدامات کارشناسی شده و دقیق، گرههایی را زندگی و معیشت عمومی باز کنند.
امام جمعه ابهر با بیان اینکه قوه قضائیه و خصوصاً دادستان کشور که در مواردی مانند بازار خودرو ورود کردند، گفت: باید به عنوان مدعی العموم متخلفان و سهل انگاران را در هر پایه و موقعیتی شناسایی و برای دفاع از حقوق عامه اقدامات عاجل و موثر را به انجام رسانند، گفت: بخشی ازوظایف هم برعهده مردم است.
رحیمی با تاکید بر اینکه بسیاری از گرانفروشیها مربوط به زیاده خواهیهای برخی از ما مردم است، افزود: اسراف و تبذیرها در خرید و فروش و اصلاح نکردن الگوی مصرف نیز در این میان سهم دارد.
وی ادامه داد: حرص و طمع برای اندوختن و احتکار و انبار کردن باید تبدیل به ضدفرهنگ شود و چنین کسانی در ذهن و دل و نگاه مردم مردود و مطرود شوند. روش زندگی و سبک زندگی ما در بهبود این شرایط تاثیر بسزایی دارد.
نظر شما