به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی دانشگاه کردستان، رحمت صادقی اظهار داشت: پایگاه رتبه بندی بین المللی تایمز از سال ۲۰۰۴ دانشگاه ها و موسسات علمی دنیا را بر اساس شاخصهای مختلف ارزیابی میکند که هر ساله نتایج رتبهبندی جهانی، آسیایی، موضوعی و اثرگذاری دانشگاهها از سوی این موسسه معتبر بینالمللی منتشر می شود.
وی افزود: همچنین ارزیابی دانشگاههای جوان جهان، دانشگاههای با عمر کمتر از ۵۰ سال بر اساس ۱۳ شاخص در قالب پنج معیار آموزش، پژوهش، استنادات، درآمدهای صنعتی و وجهه بینالمللی صورت میگیرد.
رئیس دانشگاه کردستان ادامه داد: در آخرین رتبهبندی دانشگاههای جوان جهان ۲۰۲۰، تعداد ۴۱۴ دانشگاه از سرتاسر جهان مورد ارزیابی قرار گرفت و بر اساس نتایج منتشر شده دانشگاه علم و صنعت هنگ کنگ، دانشگاه تکنولوژی نانیانگ سنگاپور و دانشگاه پی اس ال فرانسه به ترتیب در رتبههای اول تا سوم قرار دارند.
صادقی یادآور شد: همچنین در این رتبهبندی ۲۰ دانشگاه ایرانی حضور دارند که این آمار نسبت به رتبهبندی مشابه سال ۲۰۱۹ با تعداد ۱۳ دانشگاه از ایران با رشد چشمگیری همراه بوده است.
وی بیان کرد: دانشگاه کردستان با کسب رتبه ۱۱ در بین دانشگاههای ایرانی (جامع، صنعتی و علوم پزشکی) و رتبه هفت در بین دانشگاههای جامع کشور در اولین حضور خود در رتبهبندی مذکور، موفق به کسب رتبه ۳۰۰-۲۵۱ در بین دانشگاههای جوان جهان شد.
رئیس دانشگاه کردستان گفت: دانشگاه کردستان در ارزیابیهای اخیر پایگاه رتبهبندی تایمز موفق به کسب ۱۰۰۰-۸۰۱ در رتبهبندی جهانی، ۲۵۰-۲۰۰ در رتبهبندی آسیایی، رتبه ۸۰۰-۶۰۱ در رتبهبندی موضوعی (مهندسی و فناوری و علوم فیزیکی) و رتبه +۶۰۰ در رتبهبندی تاثیرگذاری دانشگاههای جهان شده است.
نظر شما