کمیته انتقالی فدراسیون فوتبال پس از برگشت خوردن اساسنامه در مرحله اول ، با دقت نظر و حساسیت بیشتری کار تدوین اساسنامه را پیگیری کرد و با وجود برخی اختلاف نظر بین اعضای کمیته، تمامی آنها تلاش کردند این تغییرات مطابق با خواسته فیفا صورت بگیرد که هرچند در این مسیر مقاومت ها و اصطحکاک هایی بوقوع پیوست ولی درنهایت همگان پذیرفتند که برای حضور در عرصه جهانی باید به خواسته های این نهاد بین المللی تن داد و در مسیر انتظارات آن پیش رفت.
کمیته انتقالی در بازنگری و اصلاح اساسنامه موارد اساسی را مورد تجدید نظر و بازبینی مجدد قرار داد که حذف نماینده کمیته ملی المپیک از مجمع از جمله این موارد بود.
ولی به نظرمی رسد همچنان مواردی وجود دارد که نتوانسته فیفا را نسبت به تایید اساسنامه متقاعد سازد و وجود این اشکالات روند تایید اساسنامه را با اشکال مواجه ساخته است . این موارد هرچند برای مسئولان داخلی جزیی و تاحدودی فرعی به شمار می روند ولی مسئولان فیفا حاضر نیستند تحت هیچ شرایطی از آنها چشم پوشی کنند و برای ایران استثناء قائل شوند.
موضوع ریاست مجمع عمومی فدراسیون فوتبال درانتخابات آینده این فدراسیون و تاکید فیفا براینکه باید ریاست مجمع را رئیس فدراسیون فوتبال برعهده داشته باشد و مخالفت سازمان با چنین دستورالعملی ، چالشی است که به نظرهنوز در اساسنامه فدراسیون فوتبال بصورت موضوعی لاینحل باقی مانده و هیچکدام از طرفین حاضر به پذیرش دیدگاه های طرف مقابل نیستند.
دراین میان گویا فیفا حتی با راهکار پیشنهادی کمیته انتقالی مبنی برانتخاب رئیس ازسوی اعضاء مجمع درجلسه انتخابات نیزمخالفت و صراحتا اعلام کرده تنها ریاست صفایی فراهانی به عنوان رئیس موقت فدراسیون فوتبال درمجمع عمومی را می پذیرد.
رعایت نشدن این موضوع با اهمیت از سوی فیفا و عبور از خط قرمزهای تعیین شده در اساسنامه بار دیگر فوتبال ایران را در شرایط بحرانی قرار داده که در این موقعیت خطرتعلیق بازهم فوتبال ایران را تهدید می کند.
به هرحال با وجود اینکه امیدواری های زیادی برای تایید اساسنامه وجود دارد و همگان انتظار دارند تا وضعیت بلاتکلیفی فوتبال ایران با تایید اساسنامه از سوی فیفا و آغاز انتخابات فدراسیون فوتبال پایان یابد ولی حساسیت هایی دوسویه از سوی سازمان تربیت بدنی و فیفا وضعیت مبهمی را پیش روی فوتبال ایران قرار داده که می تواند تبعات تازه ای را همراه داشته باشد.
نظر شما