۲ مرداد ۱۳۹۹، ۹:۰۱

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای کردستان:

تربیت نیروی کار ماهر یکی از ارکان‌ اصلی توسعه کردستان است

تربیت نیروی کار ماهر یکی از ارکان‌ اصلی توسعه کردستان است

سنندج - مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای کردستان گفت: یکی از ارکان اصلی توسعه تربیت نیروی انسانی ماهر است که علاوه بر توانمند سازی می تواند باعث اعتماد به نفس در ورود به بازار کار شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدجمیل احمدی شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای مهارت شهرستان مریوان که در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: مرکز آموزش فنی و حرفه ای ۲۲ گولان شهرستان مریوان با دارا بودن یک مرکز ثابت دولتی و ۱۰ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای سالانه به طور متوسط به دو هزار و ۲۰۰ نفر از جوانان این شهرستان آموزش‌های مهارتی را ارائه می‌دهد.

وی افزود: خوشبختانه امروز مهارت آموزی و مهارت افزایی به عنوان دغدغه اصلی مسئولان کشور و استان مطرح شده است که نمونه بارز این موضوع تشکیل شورای عالی مهارت در کشور است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای کردستان هدف شورای مهارت را ایجاد همگرایی و هم افزایی در ارائه آموزش‌های مهارتی و جلوگیری از موازی کاری دستگاه‌های اجرایی عنوان کرد و ادامه داد: خوشبختانه امروز شاهد برگزاری منظم جلسات این شورا در کلیه شهرستان‌های استان هستیم.

احمدی یادآور شد: یکی از ارکان اصلی توسعه تربیت نیروی انسانی ماهر و توانمند و آموزش‌های مهارتی است که این آموزش‌ها علاوه بر توانمند سازی می‌تواند اعتماد به نفس افراد جهت ورود به بازار کار را فراهم کند.

وی با بیان اینکه ورود بیش از پیش بخش خصوصی به بحث آموزش‌های مهارتی می‌تواند زمینه شکوفایی آموزش‌های مهارتی و تحول در نظام مهارت کشور را رقم بزند، بیان کرد: ارائه آموزش‌های مهارتی در حوزه مشاغل جدید و نوین می‌تواند زمینه ایجاد مشاغل جدید در استان و به ویژه شهرستان مریوان را ایجاد کند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای کردستان با اشاره به اینکه یکی دیگر از اقدامات مؤثر این اداره کل، تدوین سند توسعه آموزش‌های مهارتی با رویکرد محلی و منطقه‌ای به عنوان یک سند بالا دستی است، گفت: در این سند سعی شده است کلیه ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود در هر شهرستان لحاظ و بر اساس مزیت نسبی در هر منطقه ارائه آموزش‌های مهارتی منطبق با سند توسعه آموزش‌های مهارتی در هر شهرستان پیگیری شود.

فرماندار شهرستان مریوان نیز در این جلسه اظهار داشت: مهارت یکی از اصول بنیادی در زندگی هر فرد است و فراگیری آموزش‌های مهارتی جز لاینفک زندگی در جوامع پیشرفته است.

آرتیکاس اقبال افزود: با توجه به مرزی بودن شهرستان مریوان و همجواری با اقلیم کردستان عراق تبدیل مرکز آموزش فنی و حرفه ای ۲۲ گولان مریوان به یک مرکز بین المللی در دستور کار قرار گرفته و فرمانداری نیز از این موضوع حمایت خواهد کرد.

وی ادامه داد: ارتقای مهارت کشاورزان مریوانی علاوه بر افزایش میزان تولیدات به بهره‌وری و کیفیت بخشی به محصولات کشاورزی و تسهیل در زمینه صادرات این محصولات به اقلیم کردستان کمک خواهد کرد.

کد خبر 4981056

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha