۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۲۹

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی:

تگرگ و سیل بیش از ۶۵۸میلیارد ریال به بخش کشاورزی خوی خسارت زد

تگرگ و سیل بیش از ۶۵۸میلیارد ریال به بخش کشاورزی خوی خسارت زد

ارومیه - رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی از خسارت ۶۵۸ میلیارد ریالی سیل و تگرگ تابستانه به بخش کشاورزی خوی خبر داد.

رسول جلیلی در گفتگو با خبرنگار مهر در این خصوص افزود: در اثر بارش شدید تگرگ و جاری شدن سیل که در طی سه روز متوالی از ۳۱ تیر تا ۲ مرداد ماه سال جاری به وقوع پیوست، بیش از ۶۵۸ میلیارد ریال به بخش کشاورزی خوی خسارت وارد شد.

وی ادامه داد: بر اساس برآوردهای اولیه کارشناسان، این حادثه طبیعی به ۳ هزار و ۲۱۱ هکتار از محصولات زراعی و باغی در شهرستان خوی خسارت سنگینی وارد کرد و ۳۴۴ رأس دام نیز تلف شدند.

جلیلی اضافه کرد: طبق برآوردهای صورت گرفته، بارش تگرگ و جریان سیل به مزارع کشاورزی و باغ‌های ۳۵ روستای بخش صفاییه و مرکزی این شهرستان بین ۵۰ تا ۱۰۰ درصد خسارت زده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: کارشناسان همچنان در حال بررسی میزان دقیق خسارات وارد شده هستند.

جلیلی با بیان اینکه بیمه با ایجاد بستری مطمئن زمینه را برای سرمایه گذاری بیشتر درکشاورزی فراهم کرده و شرایط دستیابی به توسعه پایدار را فراهم می‌کند، بیان کرد: درصورت فراگیری بیمه به عنوان چتر حمایتی دولت دربین تولیدکنندگان بخش کشاورزی، می‌تواند وسیله و اهرم مؤثری برای تضمین سرمایه آنها و افزایش تمایل به سرمایه گذاری در این بخش باشد.

کد مطلب 4986226

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha