پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۴:۳۴

استاندار البرز:

وضعیت استان البرز همچنان قرمز است/ محدودیت‌ها تمدید شد

وضعیت استان البرز همچنان قرمز است/ محدودیت‌ها تمدید شد

کرج- استاندار البرز با اشاره به اینکه وضعیت استان همچنان قرمز است، از تمدید محدودیت‌ها به مدت یک هفته دیگر خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، عزیزاله شهبازی ظهر شنبه در حاشیه جلسه ستاد مقابله با کرونا، اظهار کرد: آخرین وضعیت شیوع کرونا در استان مورد بررسی قرار گرفت.

وی ادامه داد: البرز همچنان در وضعیت قرمز شیوه کرونا قرار دارد از این رو محدودیت‌های کرونایی به مدت یک هفته دیگر نیز تمدید شد.

استاندار البرز با قدردانی از مردم استان به دلیل همراهی با مصوبات ستادهای ملی و استانی مقابله با کرونا، گفت: البته آمارها امیدوارکننده است از این رو اگر همراهی‌ها و رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک استمرار یابد به نتایج بهتری نیز خواهیم رسید.

شهبازی در بخش دیگری با تاکید بر اینکه در ستاد ملی برای ماه محرم و عزاداری‌ها در این ماه نیز مقرراتی وضع شده که تا هفته آینده قطعی، تصویب و ابلاغ خواهد شد، گفت: مسئولان هیئت‌ها و تکایا باید در این زمینه مسؤولیت بپذیرند و در هیئت‌های عزاداری اصول بهداشتی را به جد رعایت کنند.

کد خبر 4988250

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha