حمید رضا حاجی بابایی نماینده همدان و عضو هیات رئیسه مجلس هفتم که با خبرنگار پارلمانی مهر گفتگو می کرد، در عین حال خاطر نشان کرد "هنوز میزان دقیق سهمیه بنزین خودروها و قیمت آزاد این فرآورده سوختی مشخص نیست".
وی درباره دلایل تاخیر مصوبه مجلس مبنی بر عرضه بنزین سهمیه بندی از اول خرداد، اظهارداشت: دولت برای اجرای این مصوبه ، مشکلاتی پیش رو داشت اما این مشکلات نیز به مرور در حال حل شدن است.
گفتنی است؛ بنا بر اعلام مصطفی پور محمدی وزیر کشور، هر سال دو سهمیه 6 ماهه برای مصرف بنزین ارائه می شود که غیر قابل ذخیره است و با گذشت 6 ماه باقیمانده سهمیه حذف می شود.
همچنین علی اکبر محرابیان نماینده ویژه رئیس جمهور در اجرای تبصره 13 گفته است: در توزیع بنزین میزان سهمیه خودروهای حمل و نقل عمومی را بیش از متوسط مصرف آنها در نظر گرفته ایم.
بند "و" تبصره 13 قانون بودجه سال 86 تصریح می کند: دولت موظف است حداکثر از ابتدای خرداد ماه سال 1386، بنزین تولید داخل بهعلاوه بنزین وارداتی تا سقف یارانه معادل ارزی 22 هزار و 250 میلیارد ریال را به صورت سهمیهبندی با اولویت استفاده از کارت هوشمند به قیمت هر لیتر یک هزار ریال عرضه نماید.
قیمت فروش بنزین مازاد بر سهمیهبندی به گونهای تعیین خواهد شد که یارانه بنزین وارداتی در سال 1386 بیشتر از مبلغ بیست و دو هزار و دویست و پنجاه میلیارد ریال نشود. البته باید توجه داشت که دولت موافقت دو نرخی عرضه کردن بنزین نیست.
نظر شما