به گزارش خبرنگار مهر، ایرج مهدی زاده ظهر دوشنبه در نشست خبری بیان کرد : شیوع ویروس کرونا نباید در تعلیم و تربیت دانش آموزان خللی ایجاد کند بنابراین بر آن شدیم که از تجربیات و ایده های اولیای دانش آموزان ،اساتید دانشگاه فرهنگیان ، معلم ها و حتی خود دانش آموزان و دانشجویان و در حوزه ستادی مدیران آموزش و پرورش استفاده کنیم.
وی از برگزاری جشنواره جشنواره ایده پردازی تعلم و تربیت در دوران کرونا خبر داد و بیان داشت: امیدواریم در قالب این جشنواره با جمع آوری کردن ایده ها در سال تحصیلی آینده گام های موثری برداریم.
رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی اهداف این جشنواره را کمک به ارتقا سطح آموزش و پرودرش ،شناخت ضعف های آموزش های مجازی و راهکار های اصلاحی برای رفع این نواقص و انتشار تجربیات و ایده ها عنوان کرد.
وی به ۴ محور عمده برگزاری این جشنواره اشاره کرد و ادامه داد: این جشنواره در محورهای یادگیری موثر،زیرساخت های شبکه ای در ارتباط با شبکه مجازی شاد و توانمدی معلمان،الگو های تربیتی موثر نظام آموزشی و نقش اولیا و معلمان و مدیریت نظام آموزشی در شرایط کرونا و بررسی شکاف های آموزشی برگزار می شود.
مهدی زاده تصریح کرد: ایده های شرکت در این جشنواره به صورت پاراگراف های نوشتاری به صورت پیشنهاد،نماهنگ ،موشن گرافی ،نقاشی ،کاریکاتور ،تیزر های آموزشی و تربیتی و انیمیشن قابل ارسال است.
به گفته وی افراد میتواند وارد سایت SCI-CBO.ir شوند و آثار و پیشنهاد های خود را تاحداکثر ۵ شهریور ثبت کنند.
رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی ادامه داد: هر فرد با یک شماره ملی تنها یک ایده را می تواند ثبت کند.
وی در خصوص داوری و برگزیدگان این جشنواره افزود: ارزیابی های استانی تا ۱۰ شهریور ماه انجام خواهد شد و در ۱۲ شهریور در مرحله کشوری اختتامیه جشنواره برگزار خواهد شد.
مهدی زاده با بیان اینکه ایده های دانشجویان می تواند بخشی از فعالیت های پژوهشی دانشجو تلقی شود، افزود: علاوه بر این برای نقل و انتقالات و تقاضای مهمانی شدن ما کمک لازم را به دانشجویان خواهیم داشت.
رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی تصریح کرد: همچنین ایده های برتر اساتید برای ترفیع سالانه هیئت علمی آن ها لحاظ خواهد شد.
علی قاسمی مسئول بسیج فرهنگیان خراسان جنوبی نیز در این جلسه بیان کرد : ماموریت بسیج فرهنگیان کمک به ارتقا کارآمدی آموزش و پرورش است.
وی ادامه داد: ما در این راستا دو نوع برنامه در بسیج داریم که به دو بخش مستمر و اقتضایی تقسیم می شود.
وی ادامه به فعالیت های اقتضایی در دوران کرونا اشاره کرد و افزود: معلمان بسیجی در این ایام بدون هیچ گونه تعهد و چشم داشت خلل ایجاد شده در تعلیم و تربیت مخصوصا در مناطق محروم و روستایی فاقد اینترنت را بصورت حضوری بهبود دادند.
وی بیان کرد: همچنین ضدعفونی و گند زادیی محیط های آموزشی نیز توسط نیروهای بسیجی انجام شده است.
قاسمی گفت: در این راستا بر آن شدیم با جمع آوری ابتکارات در قالب جشنواره به این مهم دست پیدا کنیم که با بررسی شکاف ها مشکلات را به حداقل برسانیم.
نظر شما