فاطمه مرصوص - کارشناس آموزش عمومی سازمان آموزش و پرورش، در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب گفت: امروز وجود دروسی چون " فارسی بخوانیم و بنویسیم " و " هدیه آسمانی " به خوبی اثبات کننده این مسئله است که روند آموزشی آموزش و پرورش به تمام جنبه ها اشراف دارد و تنها مبتنی بر آموزشی خشک و رسمی نبوده است.
این کارشناس امر آموزش در ادامه خاطرنشان کرد: علیرغم انتقادات برخی شاعران و نویسندگان، دروسی چون انشاء و قرائت از دروس آموزشی حذف نشده و این دروس همچنان به قوت خود باقی است.
وی ادامه داد: گرچه تمام تلاش آموزش و پرورش این است که سطح خواندن و اساسا مطالعه در میان کودکان و نوجوانان را گسترش داده و در پرورش خلاقیت آنها نقش بیشتری داشته باشد. در کنار این دروس درسی هم به نام " هنر ابتدایی " وجود دارد که به ارتقای این خصوصیات در نوجوانان و کودکان کمک می کند.
مرصوص تصریح کرد: آموزش و پرورش در محدوده ای گسترده در جهت غنی سازی کتابخانه های مدارس تلاش می کند. اما در این بین نقش فناوری روز، اینترنت و سی دی های سرگرمی را نمی توان انکار کرد. واقعیت این است که این فناوری درحال حاضر بیشتر توانسته نظر مخاطبان کودک و نوجوان را به خود جلب کند.
وی در پایان گفت: باید داشته باشیم که اگر کتابخانه های ما به روز نیستند این ضعف فقط متوجه آموزش و پرورش نیست و ارگان های دیگر حتی مثلا شهرداری هم می توانند در این راه تاثیر بگذارند. با این حال تلاش هایی را که آموزش و پرورش در این راستا به خصوص در زمینه پررنگ کردن مقوله کتابداری انجام می دهد نمی توان نادیده گرفت.
نظر شما