۲۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۴۱

رایزن فرهنگی ایران در تونس خبر داد؛

حمایت از پایان‌نامه‌های دانشگاهی با موضوعات تاریخ و تمدن ایران

حمایت از پایان‌نامه‌های دانشگاهی با موضوعات تاریخ و تمدن ایران

میثم فراهانی، رایزن فرهنگی ایران در تونس در دیدار ناصر صدیقی، مدیر بخش تاریخ دانشگاه جندوبه از حمایت این رایزنی از پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد با موضوعات تاریخ و تمدن ایرانی اسلامی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، میثم فراهانی، رایزن فرهنگی ایران در تونس، در دیدار ناصر صدیقی، مدیر بخش تاریخ دانشگاه جندوبه و جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های جندوبه، منوبه و نه آوریل از حمایت از پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد با موضوعات تاریخ و تمدن ایرانی اسلامی خبر داد. در این دیدار، ناصر صدیقی، ضمن ابراز خشنودی از دیدار با رایزن فرهنگی ایران گزارشی از فعالیت‌های علمی دانشگاه جندوبه و بخش تاریخ دانشگاه مذکور ارائه کرد.

صدیقی در این دیدار با اشاره به اهمیت پژوهش پیرامون موضوعات تاریخی و فرهنگی ایرانی و اسلامی و تولید آثار فراوان در این زمینه، به معرفی دانشجویان حاضر پرداخت و گفت: دانشگاه منوبه و جندوبه در راستای معرفی فرهنگ اصیل ایرانی و نیز معرفی مذهب تشیع، اقدام به تشویق دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری برای انتخاب موضوعاتی در این زمینه نموده است و دانشجویان حاضر در جلسه موضوعاتی همچون: جایگاه مهدویت در ادیان گوناگون، بررسی ظهور تشیع و پژوهش تطبیقی آن در آثار مسلمانان و اهل کتاب، شکل گیری اسطوره‌ها در ادیان مختلف و بررسی تطبیقی و مفهومی آن، موضوع عاشورا در اسلام و ادیان گوناگون و نیز مفهوم نوروز و جایگاه فرهنگی و تمدنی آن را به عنوان پایان نامه کارشناسی ارشد انتخاب کرده‌اند و بی شک ارائه منابع معتبر و نیز ارتباط با اساتید صاحب نظر ایرانی در این زمینه می‌تواند بر غنای هرچه بیشتر پایان نامه‌های مذکور بیافزاید.

مدیر بخش تاریخ دانشگاه جندوبه همچنین با اشاره به محدودیت‌های حاصل از انتشار ویروس کرونا، برگزاری نشست‌های علمی مجازی و وبیناری با حضور اساتید و صاحب نظران ایرانی و نیز تقویت کرسی‌های ایران شناسی را مورد تاکید قرار داد و افزود: مطالعات ایران شناسی در دانشگاه‌های تونس همواره مورد توجه بوده است و با توجه به فرهنگ و تمدن غنی ایرانی می‌توان نسبت به تقویت و ایجاد کرسی‌های ایران شناسی جدید با همکاری دانشگاه‌های ایران اقدام کرد.

در ادامه این دیدار، فراهانی، رایزن فرهنگی ج.ا.ایران با ارائه گزارشی از دستاوردهای علمی ج.ا.ایران و تولید پایان نامه‌ها و رساله‌های ارشد و دکتری در رشته‌های مختلف و نیز اعطای فرصت‌های مطالعاتی به دانشجویان علاقه‌مند در رشته‌های مختلف اسلام شناسی و ایران شناسی، گفت: افکار، اندیشه‌ها و دیدگاه‌های علمی زمانی می‌توانند مفید فایده و مثمر ثمر قرار گیرند که در یک قالب علمی به رشته تحریر درآیند و نگارش پایان نامه‌ها با موضوعات متنوع علمی یکی از زمینه‌های ثبت اندیشه‌ها و تلاش‌های علمی دانشجویان به شمار می‌رود.

فراهانی افزود: فعالیت‌های علمی مشترک و تبادل تجربیات بین دانشگاه‌های ایران و تونس از گذشته تاکنون به عنوان یکی از اصول تقویت روابط فرهنگی بین دو کشور مورد توجه بوده است و تاکنون نیز اقدامات مفیدی در این زمینه به انجام رسیده است.

رایزن فرهنگی ج.ا.ایران در ادامه با اشاره به موضوعات انتخاب شده توسط دانشجویان حاضر در جلسه ضمن تحسین و تقدیر از تلاش‌های آنان، نکاتی را در راستای تدوین علمی هر چه بهتر پایان نامه‌ها بیان کرد.

فراهانی گفت: رایزنی فرهنگی آمادگی دارد با ارائه موضوعات مطرح شده به برخی از دانشگاه‌های تخصصی ج.ا.ایران نسبت به اخذ نظرات علمی و تکمیلی اساتید و نیز ایجاد ارتباط بین دانشجویان مذکور با دانشگاه‌های مختلف جهت تکمیل پایان نامه‌ها اقدام کند.

کد خبر 4998762

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha