به گزارش خبرگزاری مهر بنیاد علمی و فرهنگی بوعلی سینا در نظر دارد با هدف معرفی هر چه بیشتر این فیلسوف جهانی به دیگر متفکران برجسته عرصه فرهنگ و تمدن اسلام و ایران همایش هزاره ابن سینا را به دلیل تقارن هزارمین سال تولد ابن سینا با سال جاری، 1386، را اجرا نماید.
بنیاد علمی و فرهنگی بوعلی سینا در سال 83 تاسیس شد. حمایت از مطالعات و پژوهش ها، برگزاری همایشهای علمی و تخصصی، راه اندازی کتابخانه تخصصی و گنجینه و نیز پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی از اهداف این بنیاد هستند.
شناخت و معرفی شخصیت و آثار بوعلی سینا و تکریم و بزرگداشت مقام جهانی وی ، تشویق محققان برای خلق آثار برجسته و نیز گسترش فعالیت های علمی و فرهنگی از مهمترین اهداف تشکیل این بنیادند.
از دیگر اهداف این مرکز نیز می توان به معرفی هر چه بیشتر دیگر متفکران برجسته عرصه فرهنگ و تمدن اسلام و ایران از طریق انتشار کتاب و دانشنامه ها و فعالیت های فرهنگی و تبلیغی، و همچنین کمک به تعمیق، توسعه و اعتلای علمی و فرهنگی از طریق مبادله دستاوردهای علمی و فرهنگی، برگزاری نشست های تخصصی و اعطای جوائز تشویقی اشاره کرد.
بنیاد علمی و فرهنگی بوعلی سینا در نظر دارد به منظور شناسایی و استفاده از پژوهشهای بوعلی سینا شناسی و حمایت از پژوهشگران این عرصه، نخستین جشنواره پژوهشهای بوعلی سیناشناسی، شهریور سال 86 برگزار کند.
بنیاد علمی و فرهنگی بوعلی سینا مؤسسه ای غیردولتی و غیرانتفاعی مصوب جلسه 554 مورخ 6 / 11 / 83 شورای عالی انقلاب فرهنگی است که بمنظور شناخت و معرفی شخصیت و آثار بوعلی سینا نابغه و فیلسوف بزرگ مشرق زمین و تکریم و بزرگداشت مقام جهانی وی ، معرفی و بزرگداشت عالمان و متفکران عرصه فرهنگ و تمدن اسلام و ایران ، تشویق محققان و پژوهشگران داخلی و خارجی برای خلق آثار برجسته ؛ و نیز گسترش فعالیت ها و خدمات علمی و فرهنگی ، تأسیس شده است .
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ، رئیس فرهنگستان علوم ، رئیس فرهنگستان علوم پزشکی ، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ، رئیس بنیاد ایران شناسی ، رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی ، استاندار همدان ، نماینده جمهوری اسلامی ایران در سازمان علمی و فرهنگی ملل متحد ( یونسکو ) و رئیس سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری ، سه نفر از صاحب نظران و رئیس بنیاد ، از اعضاء هیأت امنای بنیاد هستند.
نظر شما