سید محسن حکیم در گفتگو با خبرنگار بین الملل خبرگزاری مهر درباره خبر یک سایت عراقی مبنی بر سفر مجدد سید عبدالعزیز حکیم به تهران گفت : آقای حکیم براساس برنامه ای که پزشکان معالج وی در نظر گرفته اند، به طور مستمر تحت شیمی درمانی قرار دارد و وضعیت عمومی ایشان مطلوب است.
وی درباره آخرین روند درمانی سیدعبدالعزیز حکیم خاطر نشان کرد : روند درمانی حکیم به خوبی و به ترتیب و برنامه ای که پزشکان معالج در نظر گرفته اند، با نتایج خوبی ادامه دارد و امیدواریم که ایشان طی هفته های آتی، سلامتی کامل خود را بازیابند .
حکیم درباره نوع دقیق بیماری رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق به خبرنگار مهر گفت : پزشکان معالج وی معتقدند برخی التهاب ها و ورم های جزئی در ریه رئیس فراکسیون اکثریت پارلمان عراق وجود دارد که کاملا قابل کنترل است.
مشاوررئیس مجلس اعلای اسلامی عراق در پایان خاطر نشان کرد : هیچ گونه نگرانی درباره وضعیت سید عبدالعزیز حکیم وجود ندارد.
عبدالعزیزحکیم" ریاست بزرگترین فراکسیون پارلمان عراق یعنی ائتلاف عراق یکپارچه را نیز برعهده دارد که این فراکسیون متشکل از جناح های شیعی است و 115 کرسی ازمجموع 247 کرسی دارد.
مجلس اعلای اسلامی عراق که درپارلمان عراق 30 کرسی دارد، در سال 1982 تاسیس شد.
تیم پزشکی معالج رئیس فراکسیون ائتلاف عراق یکپارچه روز دوشنبه 31 اردیبهشت، در بیانیه ای آخرین وضعیت جسمانی وی را تشریح کرد.
در این بیانیه آمده است : پس از بررسی سرفه و درد سینه سیدعبدالعزیز حکیم پس از یک سرماخوردگی کوتاه مدت در گذشته، آزمایش های آندوسکوپی رادیولوژیکی و کلینیکی در خصوص وضعیت حکیم نشان داد که ورم و لختگی خون در ریه وی وجود دارد.
سید عبدالعزیز حکیم پس از آنکه معاینات اولیه پزشکی درباره وی در مرکز درمانی شهر "هوستون" ایالت تگزاس آمریکا انجام شد؛ روز دوشنبه 31 اردیبهشت برای درمان به ایران منتقل شد.
نظر شما