۲۲ خرداد ۱۳۸۶، ۸:۴۵

بدون سینکروترون نمی‌توان وارد عرصه فناوریهای نوین شد / آغاز تلاشهای اردن، هند و ارمنستان برای ساخت سینکروترون

بدون سینکروترون نمی‌توان وارد عرصه فناوریهای نوین شد / آغاز تلاشهای اردن، هند و ارمنستان برای ساخت سینکروترون

مسئول ایرانی طراحی الکترومگنت های در اردن سزامی در خصوص ضرورت عضویت ایران در سزامی و مشارکت در ساخت سینکروترون گفت : در حال حاضر کشورهایی نظیر اردن، هند و ارمنستان در اطراف ایران در حال ساخت سینکروترون های خود هستند و از این رو باید هرچه سریعتر عضو دائمی سزامی شویم.

مهندس سعادت ورناصری - مسئول ایرانی طراحی الکترومگنت های سزامی در اردن در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: تصویب ارائه لایحه دوفوریتی سزامی در دولت ایران و همچنین موافقت سازمان مدیریت با پرداخت ریالی حق عضویت کشورمان در این پروژه مهم رویدادی بزرگ و خوشحال کننده است.

این محقق اضافه کرد: این خبر خیلی خوبی است و نکته مهم آن است که تا نتیجه نهایی یعنی عضویت ایران در سزامی تلاش رسانه ای شما ادامه یابد.

مسئول ایرانی طراحی الکترومگنت های سزامی همچنین افزود: پروژه سینکروترون آن چنان اهمیت دارد که بدون آن در 5 تا 10 سال آینده نمی توان وارد هیچ عرصه ای از فناوری های نوین نظیر نانو شد.

وی درباره چگونگی تامین اعتبار پرداخت حق عضویت در چنین پروژه هایی در سایر کشورهای جهان گفت: هم اکنون در کشورهایی مثل انگلیس، این هزینه از سوی شورای تحقیقات تحت نظر نخست وزیری تامین می شود و در کشورهایی نظیر فرانسه و کانادا نیز ریاست جمهوری مستقیما عمل می کند. در آمریکا نیز این کار از سوی وزارت انرژی انجام می شود.

کد خبر 500604

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha