به گزارش خبرنگار مهر، مدیرعامل صندوق مهر امام رضا(ع) در نشستی با خبرنگاران یکی از برنامه های صندوق را افزایش وام ازدواج به بیش از یک میلیون تومان برای هر زوج عنوان کرد و گفت: در این صورت دو سوم تسهیلات ازدواج صندوق کالایی ( تولیدات داخلی با کیفیت و استاندارد) و یک سوم نقدی خواهد بود.
خلیل یسایی دلیل این کار را مسئول دانستن صندوق در برابر تولید کنندگان داخلی دانست و تصریح کرد: با توجه به اینکه یکی از مسئولیت های صندوق اشتغالزایی است، این اقدام نیز برای حمایت از تولیدات داخلی و آماده کردن بازار برای تولیدات آنها است.
وی با بیان اینکه با تلاش های صورت گرفته و تفاهمات انجام شده با بانک های عامل میزان وام ازدواج صندوق به هر زوج از 5 میلیون ریال به 10 میلیون ریال افزایش یافته است که به روز پرداخت می شود، تصریح کرد: در حال حاضر شرایط آماده کردن وثایق و تضمین ها توسط متقاضیان دریافت وام از صندوق تسهیل شده است.
مدیرعامل صندوق مهر امام رضا(ع) با بیان اینکه در سال گذشته برای دریافت تسهیلات ازدواج 725 هزارو 349 نفر ثبت نام کرده اند، افزود: از این رقم 5/75 درصد شهری و 5/24 درصد روستایی بود که بانک های عامل آن نیز در ابتدا کشاورزی و صنعت و پس از آن بانک های ملی، تجارت، صادرات و سپه نیز در سه ماه پایانی سال به آن افزوده شدند.
وی تعداد معرفی شدگان برای دریافت تسهیلات در سال گذشته به بانک ملی را 167 هزار نفر، 158 هزار نفر بانک ملت، 142 هزار نفر بانک کشاورزی، 82 هزار نفر بانک تجارت، 72 هزار نفر بانک صادرات و 65 هزار نفر بانک سپه اعلام کرد و افزود: در مجموع 687 هزارو 921 نفر توسط صندوق به بانک معرفی شدند که وام های مذکور به 375 هزار نفر توسط بانک ها پرداخت شده است.
یسایی میزان اشتغال تحت پوشش سال 85 را بالغ بر52 هزارو 393 نفر به مبلغ 240 میلیارد تومان ذکر کرد و گفت: از این رقم 47 درصد شهری و 53 درصد روستایی بوده که یک هزارو 730 روستا شامل 27 هزار نفر به مبلغ 119 میلیارد تومان بوده است.
به گفته وی صندوق مهر امام رضا(ع) در بحث اشتغالزایی قراردادهایی را با نهادها و سازمان هایی از جمله بنیاد شهید، سازمان بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی(ره) سازمان زندان ها، بسیج سازندگی، سازمان فنی و حرفه ای، دانشگاه علمی و کاربردی، دو موسسه خصوصی، سازمان تامین اجتماعی، دانشگاه آزاد، دامپزشکی، تاکسیرانی، صنایع دستی و غیره منعقد کرده است.
مدیرعامل صندوق مهر امام رضا(ع) با بیان اینکه از ابتدای سال گذشته تاکنون 14 هزارو 119 فقره پرونده پرداختی تسهیلات اشتغال تشکیل شده است، افزود: در سال جاری تعداد ثبت نام شدگان برای دریافت وام ازدواج 282 هزار نفر بودند که 252 هزار نفر به بانک ها معرفی شده و 7/2 درصد نیز به بانک ها معرفی نشدند.
وی اظهارداشت: در سال 86، 14 هزارو 119 فقره تسهیلات اشتغالزایی پرداخت شده است که از قبل آن 20 هزار فرصت شغلی ایجاد شده که 88 میلیارد تومان مبلغ پرداخت شده وام آن بوده است.
یسایی با بیان اینکه در ازای 52 هزار فقره تسهیلات، 70 هزار فرصت شغلی ایجاد شده است، پیش بینی کرد که برای سال جاری 100 هزار فرصت شغلی ایجاد شود و به 600 هزار زوج( 1200 نفر) نیز وام ازدواج پرداخت شود.
وی میزان وام اشتغالزایی را از 3 تا 30 میلیون تومان ذکر کرد و افزود: سقف وام ازدواج یک میلیون تومان است که 40 درصد را صندوق و 60 درصد آن را بانک های عامل تامین می کنند.
مدیرعامل صندوق مهر امام رضا(ع) تنظیم دستور العمل ها، اساسنامه، آئین نامه و قرارداهای جدید با بانک های عامل، روان سازی پرداخت تسهیلات، سرعت بخشیدن به پرداخت ها، به روزرسانی کارها، تفویض اختیار به شهرستان ها و استانها، و اجرایی شدن کارت های پس انداز صندوق مهر امام رضا (ع) را از برنامه های سال جاری این صندوق عنوان کرد.
وی یکی از طرح های این صندوق که در حال حاضر در دو بانک ملی و تجارت اجرایی شده است را حساب قرض الحسنه مهر امام رضا( ع) عنوان و تصریح کرد: این حساب نیز همانند حساب قرض الحسنه بانک ها دارای قرعه کشی و پس انداز است و البته به صورت کارتی است.
وی ادامه داد: 60 درصد منابع این حساب در اختیار صندوق، 20 درصد در اختیار بانک های عامل و 20 درصد در اختیار مردم خواهد بود و توسط کارت های آن از هر دستگاه خودپردازی می توان برداشت کرد.
یسایی همچنین سود تسهیلات قرض الحسنه روستایی به ویژه در مناطق محروم در بخش اشتغالزایی را صفر درصد و در بخش های روستایی برخوردار را یک درصد عنوان کرد.
وی تعداد کل متقاضیان صندوق از ابتدای تاسیس آن تاکنون را 969 هزارو 975 نفر عنوان کرد و افزود: 934 هزارو 739 نفر به بانک ها معرفی شدند و 26 هزار نفر معرفی نشدند به عبارت دیگر 7/2 درصد متقاضیان به بانک ها معرفی نشدند. یسایی خاطرنشان کرد: منابع صندوق برای وام دهی در بخش مسکن تامین نشده است.
نظر شما