به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا فاضل ظهر چهارشنبه در حاشیه جلسه ستاد استانی مقابله و پیشگیری از کرونا اظهارکرد: در حال حاضر تعداد ۳۲۲ بیمار کرونایی در سطح بیمارستانهای استان بستری هستند که از این تعداد ۶۱ بیمار در بخش ICU و ۳۰ نفر هم اینتوبه شدند.
فاضل افزود: شرایط استان از نظر شیوع کرونا همچنان نزولی با شیب کند است و امیدواریم با رعایت پروتکلهای بهداشتی خصوصاً در ایام عزاداری ماه محرم، همچنان این روند ادامه داشته باشد.
وی اضافه کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۴۰ بیمار در بیمارستانها بستری و ۵۲ بیمار ترخیص شدند و در حال حاضر شهرستانهای آققلا، بندرترکمن، کلاله، گنبدکاووس، رامیان، آزادشهر، گمیشان و گالیکش در وضعیت زرد و سایر شهرستانها در وضعیت قرمز کرونا قرار دارند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان تأکید کرد که در حال حاضر گلستان از وضعیت قرمز کرونا خارج شده و در وضعیت هشدار قرار گرفته است.
وی گفت: تاکنون ۷۴۹ بیمار مبتلا به کرونا در استان جان خود را از دست داده و سه تن از کادر درمانی استان هم به شهادت رسیدند.


نظر شما