به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر سیدحسین یحیوی با اشاره به پیشرفت های دانشگاه آزاد و کمک غیر قابل انکار این دانشگاه به حل مشکلات جامعه در خصوص سطح کیفی فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد افزود: آزمون های دستیاری کشور معیار مناسبی برای مقایسه سطح کیفی دانشجویان دانشگاه آزاد و سراسری است .
وی یاد آور شد: طی سه سال گذشته، در آزمون دستیاری از میان دانشجویان دانشگاه آزاد شرکت کننده در آزمون، یک پنجم این دانشجویان پذیرفته شده اند که این ملاک مطلوبی برای فارغ التحصیلان گروه پزشکی دانشگاه آزاد است.
یحیوی در خصوص تعداد فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی در رشته های علوم پزشکی خاطرنشان کرد: از میان 70 هزار فارغ التحصیل علوم پزشکی، 7 هزار در رشته پزشکی، 2 هزار در رشته دندانپزشکی و 25 هزار در رشته پرستاری، یک هزار و 300 نفر در رشته داروسازی، 17 هزار نفر در رشته مامایی و بیش از 17 هزار نفر نیز در رشته های دیگر فارغ التحصیل شده اند.
وی انتقاد از دانشگاه آزاد مبنی بر داشتن تربیت زیاد دانشجو در رشته های پزشکی و در نتیجه آن بیکاری پزشکان را نادرست دانست و گفت: دانشگاه آزاد هیچ باری را روی جامعه پزشکی تحمیل کرده نکرده است زیرا دانشجویان دانشگاه آزاد با هزینه خود وارد دانشگاه شده اند و هیچ هزینه ای را بر دولت تحمیل نکرده اند. امکان تحصیل و افزایش سطح علمی در بخش خصوصی بدون تضمین کار و شغل در همه جای دنیا فراهم است.
معاون پزشکی دانشگاه آزاد اظهار داشت: تا پیش از دهه 70 در بسیاری از شهرستان ها پرستاری وجود نداشت و دیپلمه ها به عنوان پرستار به ارائه خدمات می پرداختند اما حضور پرستاران کارشناس دانشگاه آزاد بافت بهداشتی و درمانی بیشتر مناطق کشور را تغییر داده است.
وی گفت: دانشگاه از نظر فضای آموزشی، امکانات و اعضای هیئت علمی خودکفا است و بیمارستان های آموزشی نیز توانسته نیاز آموزشی دانشجویان را برطرف کند.
یحیوی یاد آور شد: وزارت بهداشت بر روی ساختار آموزشی و درمانی واحدهای پزشکی دانشگاه آزاد نظارت دارد و هیئت بازرسی دانشگاه نیز بر روی کلیه فعالیت های واحدهای پزشکی نظارت می کند.
نظر شما