۲۳ خرداد ۱۳۸۶، ۱۴:۱۸

معاون وزیر صنایع اعلام کرد :

5 چالش اساسی تولید کشور

5 چالش اساسی تولید کشور

معاون تولید وزارت صنایع و معادن پنج چالش اساسی تولید کشور را مشکل نقدینگی در واحدهای تولیدی ،‌ واردات بی‌رویه برخی اقلام ، ‌تجارت خاکستری و کثیف، وجود ماشین‌آلات فرسوده در تولید و کم اظهاری اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر،‌ محسن حاتم در جمع معاونان تولید سازمان های صنایع‌ومعادن سراسر کشور با بیان این مطلب افزود: این وزارتخانه توجه ویژه به ‌تدوین گزارشات و  پایش و تجزیه وتحلیل آمار وداده‌ها مربوط به محصولات و واحدهای تولیدی را در دستور کار خود قرار داده است .

وی تصریح کرد: وزارت صنایع ومعادن  این اقدام را با هدف تدوین دقیق‌تر  سیاست‌گذاریهای راهبردی  درزمینه تولیدو توسعه صنعتی وتدقیق فرایند ‌های تصمیم‌سازی انجام می‌دهد.

معاون تولید وزارت صنایع ومعادن افزود: عدم توجه به شرایط واقعی  در زمینه  محصولات و واحدهای تولیدی می‌تواند در دراز مدت تبعات زیادی را به‌دنبال داشته باشد که وزارت صنایع ومعادن با کمک سازمان صنایع ومعادن استانها و واحدهای تولیدی قصد دارد تا درزمینه به‌روز رسانی اطلاعات لازم اقدام کند.

حاتم با اشاره به ایجاد حوزه‌های موضوعی در زیر مجموعه ‌های معاونت تولید  وزارت ‌صنایع ومعادن افزود : بنابر سیاست‌گذاریهای تدوین شده مقرر گردید تا با ایجاد حوزه‌های موضوعی در کنار مدیریت های نساجی وپوشاک ،‌صنایع فلزی والکترونیک ،‌صنایع غیر فلزی و صنایع نیرو محرکه وماشین سازی بتوانیم در پیشبرد فعالیتهای صنعتی ومعدنی با سرعت مناسبی عمل نماییم.

معاون تولید وزارت صنایع ومعادن در ادامه بر توجه ویژه در خصوص صنایع دریایی تاکید کرد وافزود: وزارت صنایع ومعادن در این زمینه اقدام به تشکیل کمیته دائمی صنایع دریایی نموده است تا در راستای حل مشکلات روز‌افزون این صنعت تدابیر ویژه‌ای اتخاذ کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود در باره چالش‌های تولید در کشور اشاره و تصریح کرد: مشکل  نقدینگی در  واحدهای تولیدی ،‌واردات بی‌رویه برخی اقلام  ،‌تجارت خاکستری وکثیف، وجود ماشین‌آلات فرسوده در تولید و کم اظهاری  از جمله مواردی است که واحدهای تولیدی را رنج می‌دهد و به دنبال ارائه راهکارهای رفع این مشکلات هستیم.

حاتم خاطر نشان کرد : مشکلات نیروی انسانی،‌عوارض و هزینه‌های جاری و زیر بنایی و پنهان ، معوقه‌های بانکی  مابه التفاوت نرخ ارز و... باید به گونه‌ای مدیریت شود که در نهایت  قیمت تمام شده محصولات تولیدی افزایش زیادی پیدا نکند.

کد خبر 501650

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha