به گزارش خبرنگار مهر، محمد محمدی روز یکشنبه در نشست با اصحاب رسانه اظهار کرد: مهمترین شاخصهای جمعیت در هلال احمر به همت جوانان، داوطلبان و امداد گران شکل گرفته است.
وی ادامه داد: از سال ۹۲ تاکنون تعداد پایگاههای هلال احمر استان مرکزی از هفت پایگاه به ۱۳ پایگاه رسیده که نشان از رشد ۸۵ درصدی دارد و این مهم موجب شده به استانداردهای تعریف شده احداث پایگاهها در جادههای اصلی کشور نزدیک شویم.
محمدی با بیان اینکه به مدت هفت سال انبار امدادی جامع در مرکز استان وجود نداشت، گفت: تعداد انبارهای امدادی از ۴ مورد در سال ۹۲ به ۱۰ مورد در سال جاری افزایش پیدا کرد که رشد ۱۵۰ درصدی را در این حوزه نشان میدهد.
به گفته وی از سال ۹۲ تا ۹۹ بالغ بر ۵۴ هزار نفر آموزش در حوزه امداد و کمکهای اولیه، ۱۶۰ هزار نفر در حوزه آموزشهای تخصصی و ۱۰ هزار خانواده در طرح خادم، آموزشهای لازم را دریافت کردند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی عنوان کرد: در یکسال و نیم در حوزه بهداشت و درمان و توانبخشی چهار مرکز فیزیوتراپی در استان افزوده شد.
محمدی گفت: ۲ مرکز فیزیوتراپی در شهرستانهای شازند و ساوه تا پایان سال جاری راه اندازی خواهد شد.
وی به اقدامات صورت گرفته در سیل لرستان از قبیل توزیع لباسهای اهدایی به شکل فروشگاهی، حضور بیش از ۴۲۰ طلبه در منطقه، اعزام ۱۰ تعمیرکار وسایل برقی و تعمیر بیش از ۸۰۰ وسیله و حضور تیم دامپزشکی اشاره کرد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا، تهیه و توزیع ۵۰۰ هزار بطری محلول ضدعفونی توسط خیر، توزیع یک هزار و ۲۴۰ بسته غذایی برای خانوادههای متأثر از کرونا و توزیع ماسک و دستکش برای پنج هزار بیمار خاص در این ایام صورت گرفته است.
محمدی با اشاره به اجرای طرح نذر یک و دو در منطقه سیستان و بلوچستان، عنوان کرد: به زودی طرح نذر آب سه نیز در این منطقه اجرا میشود.
نظر شما