ایوب کرد در گفت و گو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه عملیات توسعه این سالن مسافری از سال ۹۷ آغاز شده و همچنان ادامه دارد، اظهار داشت: تکمیل زیرساختها و کیفی سازی خدمات در پایانههای مرزی یکی از سیاستهای مهم سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای به شمار میرود که ساخت سالن کنونی پایانه مرزی میرجاوه نیز در راستای این سیاستها انجام میشود.
وی توسعه اقتصاد منطقهای و حمل و نقل بین المللی، افزایش مبادلات با کشورهای همسایه و پذیرا بودن خیل عظیم زائران پاکستانی عتبات عالیات را از جمله برخی قابلیتهای قابل توجه پایانه مرزی میرجاوه عنوان کرد و افزود: در صورت تخصیص ۲۰۰ میلیارد اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این سالن مسافری سال آینده شاهد بهره برداری آن خواهیم بود.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای سیستان و بلوچستان با بیان اینکه مرز محل عبور است نه توقف، تاکید کرد: بهره برداری از طرح توسعه این سالن مسافری نقش مهمی در تسهیل و سرعت بخشی به جابجایی و تردد مسافران، ترانزیت و حمل و نقل بین المللی کالا در پایانه مرزی میرجاوه خواهد داشت.
وی گفت: این اداره کل همچنین به منظور ارائه خدمات بهتر در پایانه مرزی میرجاوه ساماندهی محوطه و مسیرهای ورودی و خروجی و همچنین روکش آسفالت محدوده این پایانه مرزی را در اولویت کاری خود قرار داده است.
نظر شما