به گزارش خبرگزاری مهر، در ماه می Mal/Iframe خطرناک ترین عنوانی بود که همانند ماه آوریل بدترین حوادث را برای کاربران به دنبال داشت.
این برنامه مخرب علت 5/65 درصد از حوادث انفورماتیکی در این ماه بوده است. پس از آن JS/EncIFra با 9/6 درصد و Troj/Decdec با 5/6 درصد گستردگی در رتبه های بعدی جای گرفتند.
سوفوس در گزارش خود توضیح داد :" خانواده برنامه مخرب Mal/Iframe در ماه می روی بیش از دوسوم از صفحات وب آلوده حضور داشته اند."
همچنین سوفوس در این گزارش با معرفی سه ویروس جدید با عناوین "ردولف، رور و سوراسی" اظهار داشت، این ویروس ها که قدیمی هستند، پس از مدت ها دوباره احیا شده اند. برای مثال ویروس "سوراسی" دو سال قبل نیز شناسایی شده بود. این ویروس ها فایل های HTM ، HTML و HTT را آلوده می کنند.
حضور این ویروس ها در طبقه بندی ماه می شرکت سوفوس نشان می دهد که بسیاری از مدیران سایت ها از وب سایت های خود در مقابل حملات هکرها محافظت نمی کنند و اجازه می دهند که حتی ویروس های قدیمی نیز وب آنها را آلوده کنند.
براساس گزارش پایگاه خبری وب نیوز، سوفوس شمار تهدیدات نفوذی روی وب را در این ماه روبه افزایش دانسته است. این شرکت در ماه می 304 هزار صفحه وب را شناسایی کرده است که میزبان برنامه های مخرب بوده اند. درواقع در این ماه در هر روزبطور متوسط 9 هزار و 500 صفحه وب آلوده شده اند که این میزان نسبت به ماه آوریل هزار صفحه بیشتر است.
علاوه براین ، سوفوس در ماه می 600 صفحه فیشینگ را در هر روز شناسایی کرده است .
این اطلاعات همچنین نشان می دهد که چین با 2/53 درصد ، آمریکا با 4/27 درصد و آلمان با 1/5 درصدر کشورهایی هستند که در این طبقه بندی از بالاترین تعداد حملات برنامه های مخرب و وب سایت های آلوده برخوردارند و تایلند با 1/1 درصد با کمترین میزان خطر مواجه است.
نظر شما