۲۴ خرداد ۱۳۸۶، ۱۶:۵۱

در صورت تصویب مجلس ؛

سالانه 15 میلیون نفر روز تحت پوشش آموزش های بسیج سازندگی قرار می گیرند

سالانه 15 میلیون نفر روز تحت پوشش آموزش های بسیج سازندگی قرار می گیرند

ساری - خبرگزاری مهر : مسئول بسیج سازندگی نیروی مقاومت بسیج کشور گفت : در صورت تصویب مجلس شورای اسلامی ، بسیج سازندگی کشور امسال آمادگی آموزش به 15 میلیون نفر روز از جوانان را در قالب اردوهای هجرت بسیج سازندگی دارد.

به گزارش خبرنگار مهر از ساری ، سردار مجید خراسانی ظهر امروز در همایش تخصصی توجیهی اردوی هجرت مازندران افزود : این سازمان با توجه به تعهد آموزش به دو میلیون نفر روز در تابستان گذشته توانست سه میلیون و 190هزار نفر روز را در اردوهای بسیج سازندگی آموزش دهد.

وی عمده فعالیت های آموزشی این سازمان را در 6 عرصه عمرانی ، بهداشتی ، زیباسازی ، خدماتی ، علمی پژوهشی و منابع طبیعی اعلام کرد و اظهار داشت : با امضای توافقنامه با سازمان فنی و حرفه ای کشور ، آموزش های فنی و حرفه ای به جوانان نیز در سال جاری به وظایف سازمان بسیج سازندگی افزوده می شود.

خراسانی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به چالش های پیش روی این سازمان خاطر نشان کرد : هدف ما از حضور جوانان در این اردوها بیشتر نگاه فرهنگی به امور است و باید از پرورش تفکر مادی آن در اذهان برخی افراد جلوگیری شود.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور یادآور شد : با همکاری کمیته امداد ، جهاد کشاورزی ، هلال احمر، نیروی مقاومت بسج و آموزش و پرورش پیش بینی می شود تابستان امسال پنج میلیون نفر روز تحت آموزش های اردوهای بسیج سازندگی قرار گیرند.

وی اعلام کرد : سال گذشته  18 هزار نفر از جوانان تحت پوشش بسیج سازندگی در سرشماری عمومی نفوس و مسکن با سازمان مدیریت و برنامه ریزی همکاری کردند.

این مسئول تصریح کرد : با گذشت بیش از ربع قرن از پیروزی انقلاب اسلامی ، بسیج سازندگی توانسته در عرصه های پزشکی خدمات مطلوبی به مردم ارائه دهد که اعزام پزشکان با همکاری بسیج سازندگی به مناطق محروم ، اقدام به ویزیت رایگان 200 هزار روستایی و ... از جمله این اقدامات است .

فرماندار مازندران نیز در این همایش اظهار داشت : دوران فراغت از تحصیل فرصت مناسبی برای تجلی انرژی و استعداد جوانان در قالب سازمان مقدسی چون بسیج سازندگی است.

 ابوطالب شفقت با بیان این مطلب که امروز کشور در مرحله سازندگی است و از لحاظ عمرانی و زیرساخت های عمرانی عقب مانده است ، بر تقویت شبکه های آبرسانی ، برق رسانی ، ساخت درمانگاه ها و بیمارستان ها توسط بسیج سازندگی تاکید کرد.

استاندار مازندران تاکید کرد : نهادینه کردن فرهنگ بسیج ، دوره سازندگی را برای رسیدن به زیرساخت های عمومی مناسب به سرعت می بخشد .

شفقت توسعه خود اشتغالی ، رقابت برای انجام پروژه های عمرانی ، نهادینه شدن فرهنگ کار و حذف هزینه های کاذب را از عمده تاثیرات مثبت اردوهای بسیج سازندگی عنوان کرد و افزود : تا پایان برنامه چهارم توسعه توسط بنیاد مسکن و همکاری بسیج سازندگی ، طرح هادی دو هزار و 350 روستای مازندران انجام خواهد شد.

کد خبر 502214

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha