محمد حیدری در گفت و گو با خبرنگار مهر بیان کرد: از ابتدای سال تاکنون ۴۳ مورد احیای قلبی ریوی و موفق توسط اورژانس استان صورت گرفته است.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد تاکید کرد: از ابتدای سال تاکنون تقریباً ۶۰ هزار مورد در مورد کرونا نیاز به کمک داشتند که از این تعداد هفت هزار مورد مشاوره شدند.
حیدری با اشاره به تماسهای مختلف با اورژانس، گفت: ۹ هزار مورد مزاحمتهای تلفنی و ۳۳ هزار مورد موارد دیگر با اورژانس تماس گرفتند.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد عنوان کرد: تماس بی مورد و غیر اورژانسی و گاهاً مزاحمت تلفنی را از تماسهایی برشمرد که نباید با اورژانس برقرار شود.
وی گفت: وظیفه انتقال بیماران بین مراکز درمانی و انتقال از محل حادثه یا امداد جادهای با اورژانس است و در اکثر مأموریتها نیروهای اورژانس نمیداند افراد بیمار دچار کرونا هستند که این کار را سختتر کرده و وسایل حفاظت فردی نیز انجام عملیات را برای نیروها سختتر کرده است.
تعدادی از پرسنل اورژانس به کرونا مبتلا شدند
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد تاکید کرد: از ابتدای سال تاکنون تعدادی از پرسنل اورژانس به کرونا مبتلا شدند که نشان از درگیری اورژانس با این بیماری است.
وی با بیان اینکه اورژانس کشور برای هر حادثه برای مأموریتهای شهری هشت دقیقه زمان رسیدن اورژانس تا محل حادثه تعیین کرده است، گفت: سال قبل سیستم اتوماسیون عملیاتی را در استان راه اندازی با هزینه ۱۵ میلیارد ریال راه اندازی کردیم از محاسن این سیستم این است که برگهای کاغذی حذف میشوند.
وی بیان کرد: همچنین جی پی اس روی آمبولانس نصب میشود و مکان مشخص میشود.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ادامه داد: پیگیری راه اندازی مجدد اورژانس هوایی استان هستیم که در مناطق صعبالعبور مانند اردل و کوهرنگ نیاز است با توافقات صورت گرفته راه اندازی میشود.
وی آموزش همگانی اورژانس یارها را از دیگر برنامههای اورژانس استان عنوان کرد و گفت: تا رسیدن اورژانس این افراد میتوانند خدمات را به امداد خواهان ارائه کنند.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: باید در تماسها اطلاعات کامل به اپراتور ارائه شود و این نکته فراموش نشود که نیرویی که اطلاعات را از همراه بیمار دریافت میکند همزمان یک اورژانس به بالین بیمار اعزام کرده و در طول مدت این نیرو تلفنی دیگر اطلاعات را دریافت میکند لذا مردم با صبوری پاسخ دهند و نگران این باشند که این پاسخها منجر میشود تا تلفن طولانیتر شده و در نتیجه اورژانس دیرتر اعزام شود در حالی که اینگونه نیست.
وی گفت: در حوادث ترافیکی تجمع بی مورد مردم در حادثه موجب میشود خدماترسانی با تأخیر انجام شود و اطلاعات مردم هم کافی نیست و گاهی در کار اورژانس دخالت میکنند.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ادامه داد: ثابت کردن وضعیت بیمار بسیار مهم است اما افراد بی اطلاع میگویند بیمار را سریعتر منتقل کنید در حالتی که باید وضعیت بیمار ثابت شده و بعد منتقل شود.
رانندگان در جادهها به خودروهای آمبولانس اورژانس کمک کنند
وی تاکید کرد: رانندگان در جادهها به خودروهای آمبولانس اورژانس کمک کنند تا سریعتر مسیر خود را به ویژه در ساعت بعد از ظهر به دلیل ترافیک شهری طی کنند.
وی با بیان اینکه نیازمند یک خط ویژه برای عبور اورژانس در شهرها هستیم، گفت: آدرس دهی صحیح بسیار مهم است زیرا بسیاری از اپراتورهای ما محلی نیستند و ارائه خدمت با کیفیت در کوتاهترین زمان از اهداف ما است.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد تاکید کرد: بسیاری از خدمات اورژانس توسط نیروهای اورژانس، با تلفن همراه انجام میشود اما گاهی مردم در حادثه تصور میکنند نیروی اورژانس در حال کار کردن با گوشی است و نسبت به بیمار بی تفاوت است.
وی گفت: اورژانس ۱۱۵ خط مقدم جبهه درمان کشور است و هدفش این است که خدمات به خوبی به مردم ارائه شود و خوشبختانه پیشرفتهای خوبی انجام شده و روز به روز سرعت کار بیشتر شده و به سمت الکترونیکی شدن پیش میرود و کاهش زمان پیش میرود.
نظر شما