۳۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۰۹

وزیر نیرو:

دشمن تمام ابزار خود را برای کاهش تاب‌آوری ایران بکار گرفته است

دشمن تمام ابزار خود را برای کاهش تاب‌آوری ایران بکار گرفته است

همدان - وزیر نیرو بابیان اینکه دشمن تمام ابزار خود را به کار گرفته تا تاب‌آوری ایران را کاهش داده و بعد برنامه‌های خود را عملیاتی کند؛ گفت: تاب‌آوری ما در تاریخ ثبت خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا اردکانیان پیش از ظهر یکشنبه در مراسم افتتاح سد «نعمت‌آباد» اسدآباد با بیان اینکه در حال حاضر در میدان جنگ قرار داریم و در هر جنگی عِده و عُده مهم است؛ گفت: توجه به این دو مقوله نشان خواهد داد که مردم یک سرزمین آن مرزها را حفظ می‌کنند یا با شکست و عقب‌نشینی موجب واگذاری مملکت خواهند شد.

وزیر نیرو با اشاره به جنگ اقتصادی دشمن علیه ایران گفت: این روزها در صحنه اقتصادی و روانی عملکردها سرنوشت‌ساز خواهد بود.

وی با بیان اینکه دشمن فشارها و سختی‌های زیادی را به مردم وارد کرده اما امیدواریم با استقامت، کاهش هزینه‌ها و بالا بردن بهره‌وری‌ها خسارات جنگ اقتصادی دشمن کاهش یافته و نقشه‌های آنها را بی نتیجه کنیم؛ گفت: تاب‌آوری در جنگ روانی موضوع بسیار مهم و اثرگذاری است.

اردکانیان با اشاره به اینکه دشمن تمام ابزار خود را به کار گرفته تا تاب‌آوری ما را کاهش دهد و بعد تمام برنامه‌های خود را عملیاتی کند؛ عنوان کرد: معتقدم تاب‌آوری ما در تاریخ ثبت خواهد شد.

وزیر نیرو بابیان اینکه تا پایان سال ۲۵۰ پروژه بزرگ را در شرایط تحریم محقق می‌کنیم؛ اظهار کرد: افتتاح همزمان آبرسانی به ۴۰۰ روستا در ۲۰ استان مدنظر است.

اردکانیان با بیان اینکه با افتتاح سد نعمت‌آباد ذخیره چهار میلیون متر مکعب آب و آبرسانی به ۴۵۰ هکتار زمین اطراف این سد محقق شده است؛ گفت: در مدت مدیریت دولت تدبیر و امید ۴۶ سد در کشور افتتاح شده و در مجموع ۶۴۱ سد مخزنی در کشور در مدار بهره برداری است.

طرحی تحت عنوان «امید» به دولت پیشنهاد شده که در ماه آینده عملی می‌شود

وی با بیان اینکه در حوزه برق دو پست ۶۳ کیلوولت و عملیات اجرایی خط ۴۰۰ کیلوولت خرم آباد به ملایر با اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومان آغاز می‌شود؛ گفت: مردم استان همدان در مصرف انرژی مناسب عمل کردند ضمن اینکه این رضایتمندی در سطح کشور وجود دارد و به شکرانه همکاری مردم در مصرف برق، طرحی تحت عنوان «امید» به دولت پیشنهاد شده که در ماه آینده عملی می‌شود.

وزیر نیرو افزود: بر اساس این طرح مشترکان کم مصرف از تخفیف ۱۰۰ درصدی در این طرح برخوردار خواهند شد.

وی با تاکید به اینکه از ۶۰۰ هزار مشترک خانگی در استان همدان ۸۱ هزار مشترک و رقمی بیش از ۳۰ درصد کم مصرف بودند، گفت: ۸‌.۳ درصد مشترکین در استان همدان پرمصرف هستند که امیدواریم آنها نیز کم مصرف شوند.

اردکانیان از آبرسانی به ۳۰ روستای استان همدان با زیر پوشش قرار گرفتن ۲۶ هزار نفر سخن گفت و عنوان کرد: از نیمه دوم سال ۹۲ تاکنون جمعیت برخوردار از آب سالم در روستاها به هشت میلیون و یکصد هزار نفر رسیده است.

اردکانیان با بیان اینکه دسترسی به آب سالم در کشور ۸۲ درصد و این رقم در جهان ۵۲ درصد است؛ افزود: برای رساندن رقم به ۱۰۰ درصد تلاش می‌کنیم.

کد مطلب 5028024

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha