به گزارش خبرگزاری مهر، سعید اسماعیلی مدیر روابط عمومی خانه کتاب با اعلام این خبر گفت : با نظرسنجی های به عمل آمده در مورد سرای اهل قلم و چگونگی اداره آن ، بسیاری از صاحب نظران و کارشناسان پیشنهاد برپایی سرای دائمی اهل قلم را ارائه دادند و معتقد بودند فضای موجود نشر و کتاب ظرفیتی بیش از ایام نمایشگاه برای بررسی ، نقد و تحلیل کتاب و مسائل و موارد مربوط به آن را دارد.
اسماعیلی در مورد فضاهایی مشابه با سرای اهل قلم گفت : با وجود اینکه مراکز و پاتوق های مشابه به این امر پرداخته اند اما ما معتقدیم کثرت این فضاها منجر به پررونقی و فراگیری امر تحلیل و نقد کتاب خواهد شد و به یقین تعامل و هم اندیشی این مراکز ، بالندگی و رشد جریان کتاب را به همراه خواهد داشت.
مدیر روابط عمومی خانه کتاب در این مورد افزود : امکاناتی از قبیل دسترسی رایگان به اینترنت ، صدور کارت و بیمه اهل قلم ، نمایش تازه های کتاب به صورت هفتگی ، کتابخانه مرجع ، دسترسی به جراید و تمامی امکانات رفاهی و فرهنگی مورد نیاز اهل قلم ، برای ایجاد فضایی آرام و صمیمی در دستور کار سرای دائمی اهل قلم قرار دارد.
اسماعیلی درباره چگونگی روند جلسات کارشناسی تحلیل و بررسی کتاب گفت : در بیستمین نمایشگاه کتاب با ارسال فراخوان به بیش از 120 پژوهشکده و نهاد فرهنگی ، پیشنهادات مختلف تمامی ارگان ها و مراکز را برای برگزاری جلسات جمع آوری کردیم که حاصل آن برگزاری حدود 209 نشست تخصصی و 29 کارگاه آموزشی از جانب مراکز پیشنهاد دهنده بود و بنا داریم سرای دائمی را نیز با مشارکت تمامی نهادها و مراکز تحقیقاتی و فرهنگی برنامه ریزی کنیم.
وی درباره چگونگی پیشروی روند فعلی سرای اهل قلم افزود : کار بازسازی و فضاسازی محل سرای دائمی در جریان است و پیش بینی می شود تا اواسط تیر ماه بتوانیم سرای دائمی را افتتاح کنیم. البته هم زمان مشغول ارسال فراخوان مشارکت به نهادهای مختلف و جمع آوری نظرات و پیشنهادات تا 6 تیر ماه هستیم.
در پایان ، مدیر روابط عمومی از تمامی مراکز، نهادها ، انجمن ها و حتی اشخاص حقیقی که مایل به برگزاری نشست در سرای دائمی اهل قلم هستند ، دعوت کرد پیشنهادات خود را به روابط عمومی خانه کتاب ارسال کنند.
نظر شما