۲۶ خرداد ۱۳۸۶، ۱۲:۲۴

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی تاکید کرد:

نگرانی از وجود افغانی های مبتلا به مالاریا در ایران

نگرانی از وجود افغانی های مبتلا به مالاریا در ایران

انتقال بیماری مالاریا از طریق ورود اتباع خارجی به ویژه از کشورهای افغانستان، پاکستان و عراق، نگران کننده است.

دکتر ایرج خسرونیا در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: شیوع بیماری مالاریا در کشور نسبت به سالهای قبل کمتر شده اما همچنان در مناطق باتلاقی که امکان رشد و تکثیر پشه عامل انتقال مالاریا وجود دارد، شاهد مراجعات افراد مبتلا به این بیماری هستیم.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران تاکید کرد: البته وجود بیماری مالاریا در چنین مناطقی نیز به صورت اپیدمی نبوده و اغلب تک موردی از ابتلا به این بیماری را شاهد هستیم.

وی در عین حال از وجود افاغنه مبتلا به مالاریا که وارد ایران می شوند، اظهار نگرانی کرد و افزود: این قبیل افراد با ورود خود به کشور، زمینه ابتلای افراد بومی به مالاریا را فراهم می سازند.

خسرونیا در ارتباط با شیوع بالای بیماری مالاریا در برخی از مناطق جنوب شرقی کشور، گفت: در مناطقی که باتلاق وجود دارد، امکان شیوع این بیماری نیز هست.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، بزرگ شدن کبد و طحال، تب و لرز و... را، از علائم ابتلا به این بیماری عنوان کرد و افزود: شدت ابتلا به مالاریا باعث می شود که فرد مبتلا هر دو یا سه روز دچار تب شود.

وی ادامه داد: در صورتی که فرد مبتلا به پزشک مراجعه و تحت درمان مداوم قرار گیرد، این بیماری خطری ندارد وبه آسانی درمان می شود اما چنانچه به بیماری توجه نشود، می تواند به مرگ فرد مبتلا نیز منجر شود.

کد خبر 502881

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha