۲۶ خرداد ۱۳۸۶، ۱۲:۱۸

برای 8100 تن محصول کشاورزی گواهی بهداشت صادر شد

کرج - خبرگزاری مهر : رئیس اداره حفظ نباتات جهاد کشاورزی کرج گفت : در راستای فعالیت های حفظ نباتات در زمینه قرنطینه گیاهی ، سال گذشته برای بیش از هشت هزار و 100 تن محصول کشاورزی گواهی بهداشت صادر شد .

سید محسن موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت : توزیع سه هزار و 205 تن انواع سموم حشره کش ، قارچکش و علفکش بین کشاورزان نیز از مهمترین اقدامات این اداره به منظور حفظ نباتات بوده است .

وی افزود : مصرف سموم شیمیایی سال گذشته نسبت به سال 84 ، حدود 20 درصد کاهش داشته است.

موسوی ، ملخ بومی و موش صحرایی را آفات عمومی مزارع کشاورزی معرفی و خاطرنشان کرد : سال گذشته دیده بانی ملخ بومی در سطح 6 هزار و 500 هکتار و مبارزه با آن در 610 هکتار از اراضی جاده چالوس صورت گرفته است .

وی یادآور شد : یک هزار و 200 هکتار از باغات و مزارع کشاورزی نیز برای مبارزه با موش صحرایی پرپ برداری شدند .

این مسئول ادامه داد : سال گذشته همچنین بیش از 400 تن از بذور گندم و جو ضدعفونی شدند و اقدامات موثری در خصوص مبارزه با علف های هرز و سن گندم در چهار هزار و 396 هکتار از اراضی کشاورزی انجام شد .

به گفته وی ، با تغییر روش مبارزه با آفات گندم از زمینی به هوایی ، حدود 17 هزار تن از محصولات گندم در سال جاری هیچ گونه خسارت ناشی از سن زدگی نداشته است .

کد خبر 502918

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha