به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از هاآرتص، لحظاتی قبل نزدیکان رئیس تشکیلات خود گردان فلسطین اعلام کردند :"ابومازن" با درخواست اتحادیه عرب برای دیدار با "خالد مشعل" به منظور پایان دادن به ناآرامی های موجود در میان گروه های فلسطینی مخالفت کرده است.
لازم به ذکر است که اتحادیه عرب کمیته ای ویژه را تشکیل داده تا موضوع فلسطین را که با صدور خبر اعلام انحلال دولت وحدت ملی از سوی ابومازن وارد مرحله جدید و بغرنجی شده را بررسی کند و این کمیته در آغاز فعالیت خود از سران گروه های درگیر خواسته بود تا به منظور پایان دادن به خشونت های موجود با یکدیگر دیدار کنند.
لازم به ذکر است که نوارغزه در یک هفته گذشته شاهد درگیری شدید میان جنبش های فتح و حماس بوده که در جریان آن 113 نفر کشته و دهها نفر زخمی شدند.
روز پنجشنبه 24 خرداد درادامه درگیری ها بین طرفداران دو جنبش حماس و فتح ، نیروهای حماس توانستند کنترل نوارغزه را به طور کامل به دست بگیرند؛ پس از این حادثه، ابومازن رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین نیزبا برکناری اسماعیل هنیه نخست وزیر دولت وحدت ملی فلسطین از مقام خود، سلام فیاض وزیر دارایی دولت برکنار شده هنیه را مامور تشکیل دولت فوق العاده کرد.


نظر شما