به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا صائینی شامگاه پنجشنبه در جلسه ستاد کرونا در محل استانداری زنجان، به وضعیت بیماری آنفلوانزا در استان افزود: استان زنجان همچنان در وضعیت قرمر قرار دارد و شهرستان سفید ندارد.
وی با بیان اینکه کرونا همچنان دراستان زنجان قربانی میگیرد، اظهار کرد: شهرستان خرمدره بیشترین مبتلا به بیماری کرونا در استان را دارد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان، با بیان اینکه بیماری کرونا بسیار هوشمند و صادق است، گفت: بیماری زایی کرونا در استان افزایش یافته است.
صائینی تاکید کرد: بیماری زا بیماری کرونا در استان بیش از چهار تا پنج برابر افزایش یافته است و در این میان تنها راه قطع زنجیره کرونا رعایت بهداشت فردی و اجتماعی است.
وی با بیان اینکه تاکنون واکسن آنفلوانزای مورد نیاز گروههای هدف در کشور توزیع نشده است، ابراز داشت: زنجان مرکز تأمین و توزیع واکسن شمالغرب و چهار مرکز بسیار اصلی و استراتژیک کشور است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان، گفت: واکسن مورد نیاز شمالغرب کشور به مدت ۶ ماه تا یکسال در این استان انبار میشود که به لحاظ امنیتی حساسیت بالایی دارد چرا که در صورت بروز هرگونه مشکلی در تأمین واکسن اختلال بوجود میآید.
صائینی گفت: در مرکز تأمین و توزیع واکسن شمالغرب کشور دقت و توجه ویژه ای لحاظ میشود و زنجان به لحاظ وجود این مرکز جزو چهار نقطه کشور است.
وی تصریح کرد: فردی که ایمنی کامل در برابر بیماری آنفلوانزا داشته باشد، هیچ تأثیری بر بیماری کروناندارد و مردم اشتباه نکنند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان، با بیان اینکه بیماری آنفلوانز به نوع A و B تقسیم بندی میشود، افزود: در نوع اول، شایعترین آن H۱N۱ و H۳N۲ و آنفلوانزای فوق حاد پرندگان را شامل میشود.
صائینی افزود: آنفلوانزای فصلی یا همان H۱N۱ و H۳N۲ واکسن دارد و برای افرادی که نخستین بار به تزریق واکسن اقدام میکنند میزان ایمنی زایی آن از ۱۹ درصد تا ۷۰ درصد متغیر است و فردی به مدت پنج سال متولی این نوع واکسن را تزریق کرده باشد، تا ۹۰ درصد میزان ایمنی زایی آن در مقابل بیماری ایجاد خواهد شد.
نظر شما