بهزاد پورمحمد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود : غرق 90 درصد افراد به علت عدم آشنایی با فنون شنا، پیشروی در مناطق ممنوعه و پر خطر و شنا در هنگام طوفانی بودن دریا صورت گرفته است.
وی تصریح کرد : بیش از پنج هزار نفر از افراد نیز در این سه سال توسط نیروهای امدادی از غریق نجات یافتند.
پورمحمد خاطر نشان کرد : بر اساس آمار مقایسه ای سال 85 نسبت به 84 تعداد تلفات دریا با 40 درصد کاهش و نسبت به سال 83 نیز 45 درصد کاهش در غریق داشته ایم.
به گفته پورمحمد، حضور و فعالیت خوب گروه های امدادی و نجات غریق، فرهنگ سازی رسانه ها، همکاری و همیاری مردم از عمده دلایل کاهش غریق در سواحل مازندران بوده است.
رئیس ستاد حوادث و سوانح غیر مترقبه مازندران یادآور شد : میانگین غرق شدگان در ساحل دریای مازندران در سنین 20 تا 30 سال بودند.
وی با اشاره به اجرای 120 طرح دریا امسال در سواحل مازندران از اعزام 115 گروه امدادی و نجات غریق به نقاط کور خارج از طرح برای اولین بار در سواحل خبر داد و افزود : روزانه 300 نفر از نیروهای امدادی، هلال احمر در طرح های دریا حضور فعال خواهند داشت.
این مسئول یادآور شد : اورژانس 115 نیز با تشکیل 15 پایگاه ثابت با تعداد 100 نفر نیرو در روز به فعالیت های اورژانسی سواحل مشغول است .
پورمحمد بیان داشت : روزانه 184 نیروی بسیج مقاومت و اورژانس 115 در 46 چادر به بررسی و شناسایی نقاط بحرانی طرح های دریای مازندران خواهند پرداخت.
وی عنوان کرد : امسال بیش از 250 ناجی غریق در سواحل دریای مازندران به منظور جلوگیری از کاهش تلفات دریا در سواحل استان فعال هستند .
طرح دریای مازندران سال جاری، به صورت پایلوت از روز شنبه 31 خرداد ماه در ساحل بابلسر اجرا می شود.
نظر شما