حسین مظفری در گفتگو با خبرنگار مهر، نقش جوانان در زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدای کربلا را مهم عنوان کرد و گفت: یکی از آموزههای مهم که در متون قرآنی و روایی ما روی آن تکیه شده است مسأله زنده نگه داشتن یاد پیامبران الهی، اولیا و شخصیتهای بزرگ جامعه است.
وی افزود: یکی از سرمایههای مهم و معنوی در جامعه برخورداری از یاد شهدا و برپایی مراسم عاشورا و جریان کربلا است، در حقیقت ذکر مصائب کربلا و گریه بر مصائب امام حسین (ع) باعث میشود که خط مقاومت، خط ایثارگری، خط فداکاری در راه مقصد و مکتب و اهداف بزرگ و اهداف عالیه زنده نگه داشته شود.
نقش آموزههای مکتب عاشورا در نبرد دلیرانه جوانان ایران اسلامی در جبهههای جنگ
معاون فرهنگ سازی بسیج دانشجویی استان اردبیل به نقش مؤثر آموزههای مکتب حسینی در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: ما فراموش نمیکنیم که در طول آن هشت سال نبرد و دفاع مقدس، رزمندگان با زیارت عاشورا، با یاد ائمه معصومین (ع) انرژی گرفته و در دفاع از میهن اسلامی رشادتهای ماندگاری در تاریخ ایران اسلامی ثبت کردند.
مظفری اظهار کرد: از قیام امام حسین (ع) و عاشورای حسینی درسهای ماندگاری برای اقشار مختلف جامعه علی الخصوص جوانان به یادگار مانده که باید آن را فراگرفته و برای پاسداری از آن و ترویج فرهنگ حسینی تلاش کرد.
حفاظت از دین و ارزشهای دینی پیام ماندگار قیام امام حسین (ع)
وی مهمترین پیام امام حسین (ع) را دفاع از دین اسلام عنوان کرد و گفت: امام حسین (ع) در برابر یزید که ادعای رهبری جهان اسلام را داشت و عملاً در صدد از بین بردن مؤلفههای دینی بوده و ظلم و استبداد را به آخرین درجه اش رسانده بود ایستادگی کرد و با شهادت خویش پایههای استبداد حکومت یزید را از جا برکند.
معاون فرهنگ سازی بسیج دانشجویی استان اردبیل خاطر نشان کرد: ماندگارترین پیام امام حسین (ع) برای جوانان همانا حفاظت از دین و ارزشهای دینی است که جوانان امروز باید درک کنند که این مسئولیت بیشتر متوجه جوانان است.
مظفری، جوانان را مهمترین هدف دشمنان برای تهاجم فرهنگی عنوان کرد و گفت: غالباً تهاجم فرهنگی دشمنان و غرب متوجه جوانان بوده و کشورهای غربی تلاش دارند تا جوانان را از فرهنگ حسینی دور کنند. در این میان، جوانان باید بدانند که تنها راه معنویت همان پیروی از الگوهای حسینی است.
پویش مهر اربعین برنامه شاخص اربعین حسینی
وی در ادامه با اشاره به برنامههای معاونت فرهنگ سازی بسیج دانشجویی استان اردبیل ویژه اربعین حسینی، برپایی پویش «مهر اربعین» را از مهمترین برنامههای این روز عنوان کرد و گفت: ایام اربعین امسال نیز با شرایط کرونایی و ممنوعیت حضور زائرین ایرانی در عتبات عالیات، برنامه ریزی های مختلفی صورت گرفته بود که متأسفانه با تدابیر دولت به سرانجام نرسید.
مظفری افزود: با توجه به اعلام آمادگی گروههای مختلف دانشجویی جهت حضور و فعالیت در قالب مواکب سلامت (بهداشتی و درمانی) در کشور عراق و پیگیریهای مکرر سازمان بسیج دانشجویی جهت تحقق این امر، متأسفانه بنا به تشخیص و ابلاغ ستاد ملی مقابله با کرونا هرگونه اعزام به عراق ممنوع شد و برنامهها در بستر فضای مجازی و رسانه برگزار میشود.
معاون فرهنگ سازی بسیج دانشجویی استان اردبیل از حسرت عاشقان اباعبدالله الحسین (ع) برای زیارت کربلای معلی گفت و اظهار کرد: امسال با حسرت بسیار بر عاشقان اباعبدالله الحسین (ع) توفیق حضور در کشور عراق و زیارت عتبات عالیات و خدمت رسانی به زائرین میسر نشد اما با شیوهای متفاوت اربعین را گرامی میداریم.
وی راه اندازی پویش «مهر اربعین» را از برنامههای امسال اربعین عنوان کرد و گفت: با در نظر گرفتن فرصت و توفیق خدمت گذاری به شیوهای متفاوتتر، برنامههایی مانند فعالیتهای تبلیغی و ترویجی اربعین اعم از مراسم سخنرانی گفتمان سازی اربعین، عزاداری بر اساس پروتکلهای بهداشتی، نمایشگاه بصیرت افزایی، برپایی پویش «مهر اربعین» برگزاری سوگواره اربعین و حمایت از تولید آثار فاخر اربعین و تبیین گفتمان اربعین به عنوان مقدمهای برای ظهور، جایگزین برنامه سالهای قبل شد.
رزمایش کمک مومنانه در اربعین حسینی تداوم خواهد یافت
مظفری ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم را از دیگر برنامههای اربعین عنوان کرد و افزود: روشنگری در خصوص عملکرد و برنامههای یزیدیان زمان (عادی سازی روابط کشورهای منطقه با غده سرطانی صهیونیستی) از برنامههای محتوایی این روز در فضای مجازی است.
معاون فرهنگ سازی بسیج دانشجویی استان، اجرای پویشهای کمک مومنانه، برگزاری مراسم زیارت اربعین و عزاداری روز اربعین (شهدای گمنام دانشگاهها و شهدای گمنام شورابیل) از دیگر برنامههای فرهنگی اربعین در اردبیل به همت بسیج دانشجویی استان عنوان کرد.
انقلاب اسلامی برگرفته از مکتب حسینی
مظفری در بخش دیگری از سخنانش، احیای فرهنگ ایثار و شهادت را عامل مؤثری در مصونیت جوانان در مقابل تهاجم فرهنگی دشمن عنوان کرد و گفت: انقلاب ما حسینی است و پایداری این انقلاب در طول این چهل سال در مقابل تهاجمات مختلف فرهنگی، نظامی، اقتصادی، سیاسی دشمن بخاطر الگوگیری از کربلا و مقاومتهای کربلاست.
وی تصریح کرد: ما فراموش نمیکنیم در طول آن هشت سال دفاع مقدس، رزمندگان ما با زیارت عاشورا، با یاد کربلا و یاد ائمه معصومین (ع) انرژی گرفته و در دفاع از میهن اسلامی رشادتهای ماندگاری در تاریخ ایران اسلامی به ثبت رساندند.
معاون فرهنگی بسیج دانشجویی استان گفت: درست است که جنگ تمام شده، اما تهاجم همچنان باقی است، دشمنان اسلام با در پیش گرفتن تهاجمی خاموش اما گسترده تمام تلاش خود را برای نابودی پایههای اعتقادی و تغییر فرهنگ نوجوانان، جوانان و دانشجویان ما در قالب جنگ نرم به کار گرفته اند.
مظفری تداوم خط شهدا را عامل مهم دیگری در خنثی سازی تهاجم فرهنگی دشمن عنوان و خاطر نشان کرد: ترویج فرهنگ و ارزشهای دفاع مقدس برای مقابله با تهاجم فرهنگی و نرم افزاری دشمن و ناتوی فرهنگی کارساز بوده و موجب مصون ماندن جوانان در مقابل ناتوی فرهنگی است.
وی افزود: اگر چه بخشی از ارزشهای فرهنگی و اخلاقی در جامعه کم رنگ شده اما با احیای آن و استفاده از فرهنگ اصیل و غنی اسلامی، فرهنگ مهاجم غرب و تهاجم نرم افزاری دشمنان هیچ تأثیری بر آنان نخواهد گذاشت.
دشمن با هدف استحاله فرهنگی وارد میدان مبارزه شده است
مظفری استحاله فرهنگی را هدف مهم تهاجم فرهنگی دشمن عنوان کرد و افزود: هدف اصلی تهدیدات فرهنگی که از آن به تهاجم فرهنگی و یا تهدید نرم یاد شده، ایجاد گسست و بحران فرهنگی و سیاسی در جامعه و سلب اراده و روحیه و در مجموع استحاله فرهنگی، سیاسی است.
معاون فرهنگی بسیج دانشجویی اردبیل اضافه کرد: امروز دشمنان و ابرقدرتها دریافته اند با سلاح و مهمات جنگی نمیتوانند به جنگ با دنیای اسلام و ایران بیایند و به همین خاطر سعی میکنند با شناخت درس از اسلام، با جنگ نرم راه نفوذ و سلطه خود را از طریق تقابل فرهنگی گسترش دهند.
وی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را عامل مؤثر در بیمه کردن جوانان در برابر توطئه دشمنان عنوان کرد و گفت: دشمنان و عوامل آنها برای ضربه زدن به ارزشهای انقلاب و بی هویت ساختن جوانان و نوجوانان و نسل سوم از طریق جنگ نرم و تهاجم و شبیخون فرهنگی تلاش میکنند و در این راستا ترویج فرهنگ ایثار و شهادت جامعه اسلامی را برابر توطئههای دشمنان بیمه میکنند.
جنگ هیبریدی، جنگی نابرابر از سوی دشمن با سلاح رسانه و فضای مجازی
مظفری جنگ هیبریدی را از ترفندهای جدید دشمن در جنگ نابرابر عنوان کرد و گفت: دشمن امروز دیگر به دنبال جنگ سخت با جمهوری اسلامی نیست، همگان اذعان دارند که دشمنان انقلاب اسلامی نگاه خود را معطوف به جنگ هیبریدی با سلاح رسانه و فضای مجازی کرده و برای این منظور میطلبد جبهه انقلاب هم با دانش مقابل این هجمهها ایستادگی کند.
وی گفت: دشمن به دنبال این است که هویت، اراده و شجاعت را از جوانان ایرانی بگیرد چرا که آنان بر این آگاهی دارند که جمهوری اسلامی ایران، جوانانی را تربیت میکند که هدفشان ارتقا و پیشرفت کشور در کنار پیشبرد ارزش هاست.
تربیت نیروی تراز انقلاب را مهمترین مأموریت بسیج دانشجویی
معاون فرهنگ سازی بسیج دانشجویی استان اردبیل تربیت نیروی تراز انقلاب را مهمترین مأموریت بسیج دانشجویی عنوان کرد و گفت: در مجلس یازدهم نزدیک به ۴۰ نفر از نمایندگان مجلس از ادوار بسیج دانشجویی هستند که این نشان میدهد مسیری که در این نهاد مقدس طی شده مسیری صحیح بوده است.
وی نسل جوان را سربازان انقلاب در کلام رهبر عنوان کرد و گفت: در بیانیه گام دوم انقلاب، رهبر معظم انقلاب اشاره کرده و فرمودند که: طلیعه گام دوم انقلاب سربازان خود را میطلبد سربازانی که باید از نسل جوان انقلاب انتخاب شوند.
نظر شما