"صديق تعريف" در گفت و گو با خبرنگار هنري "مهر"، در مورد اين آلبوم گفت: اين كار در حال و هواي موسيقي خراساني است و مراحل ضبط اش را به اتمام رسانده است. دو تصنيف محلي كه براي اين شيوه كاري تنظيم شده و همچنين آوازهايي ملهم از موسيقي خراسان در اين آلبوم گنجانده شده است. در كنار اين ها ترانه قديمي "ليلا خانم" و شعري از استاد "مهدي اخوان ثالث" را اجراكرده ام . آهنگسازي و تنظيم "ماه عروس " را "حميد متبسم" به عهده داشته است و قرار است كه به عنوان بهاريه به بازار بيايد.
وي ادامه داد: اگر ادعا كنم كه اين كار را همچون موسيقي خالص خراسان كار كرده ام، ادعايي بيش نيست.هرچند نهايت سعي ام را در خراساني خواندن اين آلبوم داشته ام ،اما اين موسيقي به نظر من موسيقي شهري شده خراسان است و از سازهاي موسيقي سنتي در آن بهره گرفته شده و دربعضي جاها بنا به ضرورت ، هم دوتار خراسان نواخته شده است.
"تعريف" در مورد قرار گرفتن در فضاهاي مختلف موسيقايي گفت: اعتقاد دارم يك خواننده مانند يك هنرپيشه است. يك هنرپيشه خودش را بازي نمي كند، بلكه در نقش هاي مختلف قرار مي گيرد. يك خواننده هم اگر خواننده باشد بايد بتواند در تا آنجايي كه در توانش است خودش را به فضاهاي مختلف نزديك كند و از طرفي صداي خودش را هم حفظ كند . مثلا من در آوازي كه براي موسيقي "اما علي (ع)" خواندم نمي خواستم كه صرفا موسيقي عربي خالص را تجربه كنم چون انديشيدم كه "عبدالقادر مراغه اي" يك ايراني بوده است و من نيز بايد به اين مسئله وفادار بمانم. از اين رو اين آواز را در فضاي بين فارسي، عربي و كردي خواندم.
وي ادامه داد: هنرمند بايد از زواياي مختلف به موضوعات بنگرد. روايت يك خواننده بايد با روايت يك خواننده ديگر فرق كند. يك هنرمند بايد مولف باشد. نه اينكه دائما در جا بزند يا تقليد كند.
نظر شما