۲۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۰:۲۳

رئیس هیئت‌امنای موسسه خیریه درمانی امام صادق (ع) قزوین:

شهرداری مسئول ساخت درمانگاه خیابان مولوی است

 شهرداری مسئول ساخت درمانگاه خیابان مولوی است

قزوین- رئیس هیئت‌امنای موسسه خیریه درمانی امام صادق (ع) قزوین با بیان اینکه مالک امروز درمانگاه نیمه‌کاره خیابان مولوی شهرداری است، اظهار کرد: آماده‌ایم در صورت انتقال،پروژه را تکمیل کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر چندی پیش این خبرگزاری در گزارشی تحت عنوان درمانگاهی که درد مردم شد، به بلاتکلیف ماندن یک پروژه عمرانی با حدود ۲۰ سال سن را مطرح کرد.

در این گزارش مردم خیابان مولوی با انتقاد از نیمه‌کاره رها شدن ساختمانی که قرار بود به درمانگاه تبدیل شود از مسؤولین خواسته بودند تا مشکل این پروژه حل شود.

مردم این منطقه اعلام کرده بودند این ساختمان روزی قرار بود دردهای مردم را درمان کند اما امروز به پاتوقی برای معتادین و سارقین تبدیل شده و خود امروز یک درد برای مردم خیابان مولوی است.

از سویی در این گزارش از مؤسسه‌ای با نام مؤسسه خیریه درمانی امام صادق (ع) قزوین نام برده شده بود. این مؤسسه متولی اولیه ساخت درمانگاه بوده است.

اما امروز مدیران مؤسسه خود را متولی ساخت آن نمی‌دانند.

درمانگاه خیریه قرار بود دردهای مردم را رفع کند

محمد باریک‌بین در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در رابطه با مشکلات ساخت این درمانگاه و توقف مراحل ساخت آن اظهار کرد: بعد از توقیف شرکت بیدستان و برخی اموال دیگر وابسته به آن توسط بنیاد مستضعفان، درخواستی را به امام (ره) دادیم که این رقبه در اختیار حوزه علمیه قزوین قرار بگیرد تا برخی از مشکلات شهر و همچنین حوزه علمیه قزوین رفع شد و در نهایت امام (ره) نیز پذیرفتند.

وی افزود: از محل درآمد این کارخانه‌ها و اموالی که در اختیار حوزه علمیه قرار گرفته بود با توجه به نیاز شهر قزوین، چندین بنا از جمله خوابگاه برای دانشجویان دانشگاه امام خمینی (ره) و چندین مدرسه ساخته شد تا نیاز مردم شهر قزوین رفع شود.

باریک‌بین عنوان کرد: کاربری ابتدایی این زمین، فرهنگی بود و قرار بود در آن کتابخانه ساخته شود اما با نگاهی به نیاز منطقه احساس کردیم که درمانگاه نیاز اصلی خیابان مولوی است و بر همین اساس نیز توانستیم با تغییر کاربری و ثبت امنای مؤسسه خیریه درمانی امام صادق (ع) قزوین مقدمات ساخت یک خیریه درمانی را برای خیابان مولوی فراهم کنیم.

وی ادامه داد: از همان ابتدای کار برخی‌ها معتقد بودند ساخت درمانگاه در این ملک که برای حوزه علمیه بود منفعتی برای طلاب ندارد اما با توضیحاتی که خدمت مرحوم باریک‌بین دادیم این شبهات مرتفع شد.

کار ساخت مجموعه از سال ۸۰ شروع شد

رئیس هیئت‌امنای مؤسسه خیریه درمانی امام صادق (ع) قزوین بیان کرد: کار با ۳۱ میلیون تومان در سال ۸۰ آغاز شد و قرار شد در یک زمین ۱۲۰۰ متری ۵ طبقه ساخته شود.

وی افزود: مواردی همچون رادیوتراپی و مراکز تشخیصی در این مرکز در نظر گرفته شده بود و قرار بود بخش عمده‌ای از نیازهای شهر را رفع کند.

باریک‌بین ادامه داد: برای ادامه کار نیاز به تسهیلات و وام بود و متوجه شدیم که تنها راه دریافت این تسهیلات، انتقال سند به نام مؤسسه است.

وی اضافه کرد: در ابتدای کار آیت‌الله باریک‌بین مشکلی با این انتقال نداشتند اما یک حادثه برای بنده و خانه‌نشینی حدود ۶ ماهه بنده باعث شد این اقدام متوقف شود.

رئیس هیئت‌امنای مؤسسه خیریه درمانی امام صادق (ع) قزوین تصریح کرد: نگاه مدیران وقت حوزه علمیه نگاه اقتصادی نبود و باعث شد تا کار با کندی روبرو شود.

زمین از سال ۸۸ به شهرداری منتقل شد

وی ادامه داد: بنا به تصمیم هیئت‌مدیره قرار شد برای ساخت و تکمیل این پروژه، در حدود سال ۸۸ زمین به شهرداری منتقل شد تا شهرداری آن را ساخته و برای منافع مردم هزینه کند و در قبال آن نیز شهرداری زمینی را در خیابان کوروش به مؤسسه ارائه دهد.

باریک‌بین عنوان کرد: پس از تغییر امام‌جمعه و انتصاب آیت‌الله عابدینی ماجرا را در دیداری برای ایشان شرح دادیم و قرار شد موضوع مجدداً بررسی شده و برای آن تصمیم‌گیری شود اما تا به امروز این اتفاق نیفتاده است.

وی گفت: زمین در حال حاضر در اختیار شهرداری است و حتی سند زمین نیز به نام شهرداری است و متولی اصلی زمین و مالک آن شهرداری است و شهرداری باید خدمات متناسب با آن را ارائه دهد.

زمین را به مؤسسه بازگردانید درمانگاه را می‌سازیم

رئیس هیئت‌امنای مؤسسه خیریه درمانی امام صادق (ع) قزوین اظهار کرد: دغدغه لازم برای این موضوع در استان گویا وجود ندارد و باید یک همه جمعی از سوی دفتر امام‌جمعه، حوزه علمیه و مهم‌تر از همه شهرداری ایجاد شود تا شاهد پایان این ماجرا باشیم.

وی عنوان کرد: بهترین راه تکمیل این پروژه، بازگشت زمین از شهرداری به مؤسسه و ثبت سند به نام مؤسسه است تا بتوانیم با تسهیلات و کمک خیرین ساختمان را بسازیم.

باریک‌بین تأکید کرد: مؤسسه آمادگی تکمیل پروژه را دارد اما این نیاز است که زمین از شهرداری به مؤسسه عودت داده شود.

به گزارش مهر، حالی این شهرداری است که باید پیگیر حل مشکل شود. مردم حدود ۲۰ سال مشکلات ناشی از این پروژه را تحمل کرده‌اند و حال زمان آن فرارسیده که تدبیری جدی برای رفع این مشکل صورت بگیرد.

کد خبر 5045147

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha