ساخت داخل قطعات وارداتی نیروگاهی کلید خورد

مدیر دفترفناوری و بومی سازی نیروگاه‌های حرارتی، از کلید خوردن طرح تولید اولین‌ها در بخش نیروگاهی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، علی عیسی پور با اشاره به اینکه این طرح درباره قطعاتی است که تاکنون ساخت داخل نشده، گفت: ساخت اولین قطعه نیروگاهی با کمک یک شرکت دانش بنیان شروع شده است که ساخت آن ۳۵۰ هزار دلار صرفه جویی ارزی دارند.

وی افزود: این قطعات که وارداتی هستند، درحال شناسایی و پس از هماهنگی با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بومی سازی می شوند. 

مدیر دفترفناوری و بومی سازی نیروگاه‌های حرارتی شرکت مادر تخصصی تولید برق حرارتی ادامه داد: این قطعات دارای دانش و تکنولوژی پیچیده هستند، که هدف گذاری برای بومی سازی آن‌ها انجام شده است.

عیسی پور افزود: برای اجرای این طرح ۵۰ میلیارد تومان اختصاص یافته است و شرکت‌هایی که درباره بومی سازی اعلام آمادگی کنند، بدون برگزاری مناقصه فعالیت خود را شروع خواهند کرد.

کد خبر 5051611

برچسب‌ها

شهر خبر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha