۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۵:۳۵

معاون استاندار مرکزی:

برگزاری نمایشگاه خودروهای لوکس در خمین توجیه پذیر نیست

برگزاری نمایشگاه خودروهای لوکس در خمین توجیه پذیر نیست

اراک- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی گفت: برگزاری نمایشگاه خودروهای لوکس در شهرستان خمین همراه با تجمع مردم و حتی بدون رعایت پروتکل های بهداشتی قابل قبول نبوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، بهروز اکرمی ظهر سه شنبه در نشست ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان مرکزی، در اراک اظهار کرد: فرمانداران در خصوص برگزاری هر گونه تجمع بدون هماهنگی با ستاد مدیریت کرونا استان نمی‌توانند، مجوزی صادر کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی گفت: در یک هفته اخیر ۵۶۹ اخطار به صنوف، دستگاه‌ها و نهادهای مختلف این استان داده شده، ۶۹ صنف به مقام قضائی معرفی شدند، ۱۱ واحد صنفی مهر و موم شده که ۱۰ واحد در شهرستان اراک بوده است.

وی ادامه داد: با توجه به بازدیدهای میدانی صورت گرفته از سطح شهر اراک در روز گذشته وضعیت زدن ماسک و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در این شهرستان مطلوب ارزیابی می‌شود و اصناف و کسبه نیز در این راستا همکاری خوبی داشتند.

وی تجمع هزاران نفر در ساعات اولیه صبح در آرامستان اراک را بسیار خطرناک عنوان کرد و گفت: به منظور جلوگیری از تجمعات و کاهش ابتلاء به کرونا مقرر شد، خانواده متوفی ۲۵ کارت دریافت کنند و تنها این تعداد نفرات در هنگام خاکسپاری اموات حضور پیدا کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی افزود: از طرفی نیروی انتظامی نیز به منظور جلوگیری از ازدحام جلوی درب و تا زمان ورود خانواده‌های دیگر به داخل آرامستان همکاری لازم را به عمل آورد.

اکرمی عنوان کرد: روز بازارهای استان مرکزی باید به‌صورت مستمر بازدید شود و بحث رعایت فاصله اجتماعی عرضه‌کنندگان کالا در این بازارها تا حدی رعایت شده اما ازدحام جمعیت در آن‌ها یک عامل مهم برای افزایش شیوع بیماری است.

وی با اشاره به لغو دورکاری از شنبه هفته آینده در استان مرکزی عنوان کرد: تنها افرادی که دارای علائم سخت بیماری باشند و یا ریسک انتقال بالای ویروس را داشته باشند و کارمندان باردار می‌توانند از این فرصت استفاده کنند. این موارد باید توسط معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری به ادارات اعلام شود.

اکرمی عنوان کرد: در راستای تأمین بودجه خرید تجهیزات مورد نیاز دانشگاه علوم پزشکی اراک سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان همکاری لازم را به عمل آورد.

کد خبر 5057634

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha