به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید محمدکاظم مدرسی، صبح امروز در دیدار با فرمانده سپاه و دست اندرکاران مقابله با کرونا در یزد ضمن قدردانی از همه کسانی که از زمان شیوع کرونا در عرصه های مادی و معنوی، پزشکی و پرستاری، خیری و … تلاش کرده اند، قدردانی کرد.
وی با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم (ص) بیان کرد: حضرت محمد (ص) فرمودند که دو ویژگی است که از این دو ویژگی برتر و بالاتر نیست؛ یکی ایمان به خدا و دیگری خدمت رسانی به خلق خدا بنابراین اگر انسان می خواهد به پیشرفت و کمال برسد باید از این دو بال بهره بگیرد.
مدرسی در مورد مسجدمحور بودن فعالیتهای محلهای در دوران شیوع کرونا بیان کرد: مسجد تنها بدون توجه به نیازهای مردم کافی نیست و خدمت رسانی منهای ایمان به خدا هم ارزشی ندارد لذا رهبری هر دو بعد خدمت رسانی و استغفار و عبادت را مدنظر قرار دادهاند.
امام جمعه بخش مرکزی یزد یادآور شد: در این شرایط مساجد و مسجدیها همچنین نمازهای جمعه و جماعت باید فعال باشند.
مدرسی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه در این شرایط اولویتها باید مدنظر باشد، افزود: یکی از ضرورتهای مهم، تامین اکسیژن و دستگاه اکسیژن ساز است و لازم است مسئولان و صنایع نسبت به تامین اکسیژن بیمارستانها مسئولانهتر برخورد کنند.
وی با اشاره به آمار بالای شیوع کرونا در یزد عنوان کرد: این مهم باید ریشه یابی شود و به نظر می رسد کنترل ورودیهای استان بسیار حائز اهمیت باشد زیرا برخی که از استانهای جنوبی به یزد سفر می کنند، اصلاً اعتقادی به جریان کرونا ندارند و این امر سبب شده آمار یزد به صورت عمودی رشد پیدا کند.
مدرسی تصریح کرد: ما مخالف پذیرش بیمار از سایر استانها نیستیم اما برای حفظ سلامت مردم یزد، این موضوع باید کنترل شده و حساب شده باشد.
وی تاکید کرد: اکنون نیاز به آموزش داریم و آموزشها باید به سمت آموزشهای خانوادگی پیش برود و در کنار آن با توجه به اینکه خانهها کوچک شده، باید نقاهتگاه برای مردم در نظر گرفته شود.
مدرسی، شناسایی اقشار مختلف که از کرونا آسیب دیده و کسب و کار آنها دچار مشکل شده است را بسیار ضروری خواند و تاکید کرد: کمیته امداد و سپاه الغدیر به این موضوع ورود کرده اند و با توجه به تاکید رهبر معظم انقلاب، افرادی که در مسیر بیمه بیکاری نیستند اما متضرر و بیکار شده اند باید شناسایی و به تامین اجتماعی معرفی شوند.
قائم مقام شورای حوزههای علمیه استان یزد همچنین عنوان کرد: حوزههای علمیه استان آمادگی دارند در ابعاد مختلف کمک کنند و در نخستین اقدام، طلبهها به صورت جهادی در بیمارستانها، سطح شهر، آرامستان خلدبرین و غسالخانهها داوطلبانه حضور پیدا می کنند.
وی در مورد ماسک نیز بیان کرد: ماسک اوایل شیوع کرونا با نرخ ۴۰۰ تا ۷۰۰ تومان و حتی گاهی رایگان در اختیار مردم قرار می گرفت اما با متوقف کردن تولیدات خانگی و انحصار تولید برای چند کارخانه، اکنون به دو برابر نسبت به شش ماه گذشته بین مردم توزیع می شود.
مدرسی تاکید کرد: اگر معتقدیم که ماسک موثر است و کارشناسان امر بر این باورند، باید ارزان به دست مردم برسانیم.
نظر شما