۱۱ آبان ۱۳۹۹، ۲۲:۳۲

رئیس پلیس راهور استان اصفهان:

تردد خودروها به اصفهان از ظهر دوشنبه تا جمعه شب ممنوع شد

تردد خودروها به اصفهان از ظهر دوشنبه تا جمعه شب ممنوع شد

اصفهان – رئیس پلیس راهور استان اصفهان گفت: بر اساس مصوبات ستاد استانی مقابله با کرونا تردد خودروها در اصفهان در مبادی ورودی و خروجی از ظهر دوشنبه تا جمعه شب ممنوع اعلام شده است.

سرهنگ محمدرضا محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه محدودیت‌های ترافیکی جدیدی در استان اصفهان از فردا ظهر اجرا می‌شود، اظهار داشت: این امر با توجه به مصوبات ستاد استانی مقابله با کرونا اجرایی خواهد شد.

وی با بیان اینکه بر این اساس برای کنترل شیوع کرونا در استان اصفهان از ظهر فردا ممنوعیت ورود خودروها با پلاک غیربومی به داخل کلانشهر اصفهان اعمال خواهد شد، تصریح کرد: همچنین خروج خودروها با پلاک بومی از خروجی‌های اصفهان از ساعت ۱۲ روز دوشنبه ۱۲ آبان ماه تا پایان ساعت ۲۴ شب جمعه ۱۶ آبان ممنوع است.

رئیس پلیس راهور استان اصفهان ادامه داد: وسایل حمل و نقل عمومی بار و مسافر مشمول این طرح نمی‌شوند.

وی با بیان اینکه اولویت پلیس در برخورد با متخلفان در این زمینه فرهنگسازی برای کاهش تردد در این ایام است، ابراز داشت: چنانچه رانندگان در این زمینه به هشدارهای پلیس توجه نداشته باشند جریمه ۵۰۰ هزار تومانی در انتظار آنها خواهد بود.

کد مطلب 5061833

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha