به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ امین یادگار نژاد گفت: این روزها با شیوع موج سوم بیماری کووید ۱۹ و شروع فصل پاییز، استفاده از اقلام بهداشتی در جهت پیشگیری از انتشار ویروس کرونا در نزد شهروندان افزایش یافته و امکان تهیه و خرید انواع و اقسام این محصولات بهداشتی توسط مردم در فضای مجازی فراهم شده است.
وی افزود: اخیراً مشاهده شده است برخی کلاهبرداران سایبری با سوءاستفاده از شرایط خاص موجود در بین شهروندان و عدم آگاهی برخی کاربران اقدام به فروش بستههای اقلام بهداشتی تقلبی و فاقد مجوز با قیمتهای ارزان در برخی کانالها و گروههای شبکههای اجتماعی میکنند.
سرهنگ یادگار نژاد ادامه داد: هرگز به افرادی که در شبکههای اجتماعی اقدام به تبلیغات فروش اقلام و بستههای بهداشتی میکنند اعتماد نکنید چرا که اکثر بستهها تقلبی و فاقد مجوزهای مربوطه هستند.
وی با بیان اینکه تولید وعرضه محصولات دارویی و بهداشتی باید با مجوز و تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تحت نظارت سازمان غذا و داروی کشور باشد، تاکید کرد: فروش هر گونه داروی مجاز و غیرمجاز در فضای مجازی ممنوع است و شهروندان نیاز اقلام بهداشتی و دارویی خود را از مبادی مجاز و قانونی مانند داروخانهها و فروشگاههای مجاز عرضه تجهیزات پزشکی تهیه کنند، تا در دام شیادان اینترنتی قرار نگیرند.
رئیس پلیس فتای استان کرمان به کلاهبرداران سایبری هشدار داد: بر اساس قانون خرید و فروش محصولات دارویی در فضای مجازی عملی مجرمانه است و این پلیس با قانون شکنانی که در فضای مجازی اقدام به تبلیغ و فروش کالا به صورت غیرقانونی میکنند، برابر قانون رفتار خواهد کرد.
سرهنگ یادگار نژاد از شهروندان خواست: هشدارهای پلیس فتا را جدی بگیرند و در صورت مواجه با موارد مشکوک و یا نیاز به اخذ مشاوره و راهنمایی با مراجعه به بخش مرکز امداد و فوریتهای سایبری پلیس فتا از طریق سایت رسمی پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir از خدمات بر خط این پلیس بهره مند شوند.
نظر شما