به گزارش خبرنگار مهر، نشست دانایی و مانایی به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی در فضای مجازی به همت انجمن علمی دانشجویی حسابداری دانشگاه پیام نور گناوه با حضور دانشجویان و اساتید این دانشگاه برگزار شد.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری یکشنبه شب در این نشست اظهار داشت: مطالعه به عنوان یکی از شاخصهای توسعه یافتگی است و نسبت کاملاً منطقی میان توسعه و پیشرفت و مطالعه وجود دارد.
دکتر نادر کریمیان سردشتی افزود: در هر جامعهای که کتاب خوان و مطالعه بیشتر باشد به همان اندازه در رشد و توسعه یافتگی و پیشرفت آن مؤثر است.
وی با اشاره به اینکه مطالعه باید هدفمند، برنامه ریزی شده، باشد افزود: در جوامع مختلف میزان و سرانه مطالعه و کتابخوانی نسبت کاملاً منطقی در میزان رشد و تعالی مسائل فرهنگی، اقتصادی و سیاسی و صنعتی و تکنولوژی دارد.
پژوهشگر و نویسنده و استاد دانشگاه با اشاره به اینکه بخشی از بحث مطالعه به مدیریتهای کلان فرهنگی که نقش اصلی را ایفا میکنند بر میگردد یادآور شد: برای ترویج فرهنگ مطالعه در کشور، مدیریت کلان فرهنگی کشور مانند آموزش و پرورش باید از کودکی ساز کارهایی تعریف و مشوقهای مطالعه را در نظر بگیرد تا کودکان را به مطالعه تشویق و ترغیب کند.
وی علت عقب ماندگی جوامع را نبود محقق و پژوهشگر و افراد باسواد عنوان کرد و با انتقاد از وضعیت نامطلوب میزان مطالعه، میزان تولید کتابهای جدید، میزان پرورش اساتید با سواد گفت: یکی از خطرات جدی که جامعه علمی را تهدید میکند بحث علم فروشی در کشور مثل فروش مقالات، پایان نامه است.
کریمیان سردشتی یادآور شد: باید با سخت گیری مانع از ارتقا افرادی شد که از سواد کافی برخوردار نیستند و لذا باید جلو این مساله گرفته شود.
در پایان این نشست که به همت انجمن علمی دانشجویی حسابداری دانشگاه پیام نور گناوه به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی برگزار شد دکتر کریمیان سردشتی به سوالات دانشجویان پاسخ داد.
نظر شما