به گزارش خبرنگار مهر، احد رسولی عصر یکشنبه در نطق پیش از دستور دویست و بیست و چهارمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر کرج اظهار کرد: فعالیتها و اقدامات مدیریت شهری باید به اطلاع مردم رسانده شود اما شاهد کمکاری مشهودی در این ارتباط هستیم که مسئله به ریاست شورا نیز منتقل شده است، خواستار رسیدگی و ورود شهردار به موضوع و پاسخگویی نسبت به این موضوع هستیم.
وی افزود: ما از مدیران شهرداری اطلاعاتی میخواهیم این اطلاعات در قالب نقشه و نمودار مورد بررسی قرار میگیرد و مجدداً به خود مدیران مراجعه میکنیم، دو سه ماه میگذرد اما این اطلاعات بهروزرسانی نمیشود و در اختیار ما قرار نمیگیرد.
رئیس کمیسیون شهرسازی، معماری و بافتهای فرسوده شورای شهر کرج عنوان کرد: بنده از فاوا اطلاعاتی خواستم که طی جلسات متعددی هم از این اطلاعات را بهصورت مدون و در قالب نقشه جی. آی. اس در اختیار ما قرار بدهند که تاکنون به دست ما نرسیده و علت آن را مانع حراستی بیان کردند. اگر عضو شورا اطلاعاتی را درخواست کند حراست شهرداری میتواند مانع شود؟ اگر چنین است دلایل قانونی خود را در این خصوص اطلاع دهید.
وی با تأکید بر اینکه با چالش بزرگی در خصوص زمینهای قولنامهای مواجه هستیم، گفت: با توجه به رأی هیئت دیوان به وجود آورد و حقیقتاً شورا و شهرداری در قالب مدیریت درونشهری مسئول پیگیری این معضل بزرگ هستند و بهواسطه مسئولیتی که در کمیسیون معماری شهرسازی دارم این موضوع بهطور مکرر از طریق معاونت معماری شهرسازی و معاونت سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری پیگیری کردم که این اطلاعات در اختیار ما قرار بگیرد اما اطلاعات رسیده ناکافی و متأسفانه فاقد اطلاعات واقعی بودند.
عضو شورای اسلامی شهر کرج عنوان کرد: طی دو جلسه گذشته با فاوا و معاونت معماری شهرسازی و سازمان عمران داشتیم، نتیجه لازم در این باره اخذ نکردیم، لذا خواهشمند است موارد سند تکبرگ، سند چند برگ سند قولنامهای و هر نوع اسناد مالکیتی که هرکدام از پلاکها بهطور مستقیم در محدودههای بافتهای فرسوده است مورد بررسی و اعلام نظر قرار بگیرد.
رسولی ادامه داد: در حال حاضر در شهر کرج بیش ۷۸۴ هکتار بافت فرسوده و همچنین مساحت متنوع بافتهای درونمیانی و درونتاریخی و سکونتگاههای خودرو داریم جمع اینها بیش از یک هزار و ۲۰۰ هکتار میشود.
چالش زمینهای قولنامهای ادامه دارد
وی تأکید کرد: شهرداری هماکنون با توجه به رأی دیوان و یکسری از مشکلاتی که است امکان مدیریت این فضاها را ندارد و طبیعتاً از مدیریت شورا و شهرداری خارج میشود و باعث بروز ساخت و ساز غیرمجاز در این محدودهها میشود.
رئیس کمیسیون شهرسازی، معماری و بافتهای فرسوده شورای شهر کرج تصریح کرد: ساخت و ساز غیرمجاز روی زمینهای قولنامهای و آنهایی که دارای اسناد رسمی هستند، صورت میگیرد برای اینکه بتوانیم شهر را کنترل کنیم و باید اطلاعات کاملی در این خصوص داشته باشیم.
وی در پایان متذکر شد: با توجه به مجموعه قوانین امکان پیگیری این مسئله از طریق دادگستری و اداره ثبت اسناد وجود دارد و با توجه به اینکه سامانهای به این منظور تعریف شده است اما مالکان از این سامانه اطلاعی ندارند باید شهرداری در این خصوص با همکاری اداره ثبت اسناد و املاک برای حل این موضوع همکاری لازم را داشته باشند تا این مشکل رفع شود.
زمان جمعآوری زبالهها تغییر کند
فریده بزنیبیرانوند، عضو شورای اسلامی شهر کرج نیز با اشاره به بارشهای اخیر و به وجود آمدن آبگرفتگی در سطح شهر کرج، اظهار کرد: این موضوع در مناطق ۴۵ متری گلشهر، برزنت، حصارک و چهارراه طالقانی کرج نمود بیشتری دارد، به دلیل اینکه در فصل پاییز برگ درختان میریزند، انباشتگی برگها موجب آبگرفتگی معابر میشود، بنابراین تمهیدات لازم در این خصوص اتخاذ شود.
وی در خصوص بحث جمعآوری زبالهها از سطح شهر و ضرورت آموزش و فرهنگسازی مردم عنوان کرد: برخی شهروندان زبالهها را روز در سطل زباله میگذارند، با توجه به فرارسیدن فصل زمستان، عملیات زمستانی و اینکه زودتر هوا تاریک میشود، ساعت جمعآوری زباله از ۹ شب به ساعت ۶ یا ۷ بعد از ظهر تغییر کند.
نظر شما