به گزارش خبرنگار مهر، مریم نوبرانی بعد از ظهر چهارشنبه در نشست خبری که به صورت ویدئو کنفرانس در استودیو سلامت سالن همایشهای بینالمللی روزبه زنجان برگزار شد، با یادآوری اینکه امروز شاهد دو نوع بستری بیماران کرونایی (عادی و آی.سی.یو) هستیم، افزود: آنچه که امروز بر همه ما مسلم است، این است که هنوز درمان قطعی برای بیماری کرونا یافت نشده و باید رعایت پروتکلهای بهداشتی را در اولویت قرار دهیم.
وی با یادآوری اینکه رعایت پروتکلهای بهداشتی در نوع ویزیت و نسخهنویسی پزشکان نیز تاثیر گذاشته و پزشکان نیز بر همین اساس نسبت به تجویز دارو اقدام میکنند، تصریح کرد: با توجه به اینکه امروز شاهد افزایش تعداد بیماران مبتلا به کرونا بوده و داروی تولید شده برای این بیماری نیز بسیار محدود است، به همین خاطر تولیدکنندگان قادر به تولید انبوده این دارو (رمدسیویر) نیستند.
نوبرانی با تاکید بر اینکه فقط بیماران مبتلا به کرونا از داروی مربوطه استفاده میکنند، ادامه داد: با وضعیتی که امروز در بحث دارو داشته و همه ما به این موضوع واقف هستیم که دارو به صورت قطرهچکانی وارد استان میشود، به همین خاطر همه بیماران نیازی به تجویز دارو ندارند و اجازه داده نشده هیچ سهمیه ای از استان زنجان خارج شود.
سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علومپزشکی استان زنجان یکی از مهمترین دغدغههای امروز را مربوط به داروهای خاص که به علت وارداتی بودن، در انتظار ترخیص از گمرک هستند، دانست و اظهار کرد: تا به امروز اجازه داده نشده است بیماران خاص استان در خصوص دریافت داروهای خود با مشکل خاصی مواجه شوند و تهیه این داروها از دو داروخانه شهید رجایی و پنجم شهریور میسر است.
نوبرانی با بیان اینکه نظام سلامت ایران در صورت توزیع واکسن کرونا، تلاش خواهد کرد تا از این عرصه عقب نماند، بیان کرد: نیازی به تزریق واکسن کرونا از سوی همه مردم نیست و استفاده درصدی از مردم از این واکسن باعث خواهد شد تا زنجیره شیوع این ویروس قطع شود.
وی با اشاره به اینکه توزیع انسولین قلمی امروز از طریق داروخانههای شهید رجایی، هلالاحمر و بهشتی انجام میشود، خاطرنشان کرد: امروز برای بیماران سرپایی محدودیتی برای تجویز وجود نداشته اما در خصوص داروی رمدسیویر باید گفت که بسیار گرانقیمت بوده ولی با این وجود به صورت روزانه در اختیار بیماران کرونایی قرار میگیرد.
نظر شما