به گزارش خبرنگار مهر، مجید فصیحیهرندی عصر سه شنبه در نشست هماندیشی و بررسی مسائل و مشکلات شهرستانهای رفسنجان و انار اظهار داشت: اقتصاد شهرستان رفسنجان مبتنی بر کشاورزی است اما در این میان صنعت نیز جایگاه خوبی در این شهرستان دارد.
وی افزود: کشاورزی مایه حیات این شهرستان است اما باید صنعت نیز در این شهرستان رونق بگیرد.
فرماندار رفسنجان تصریح کرد: یکی از مشکلاتی که جلوی توسعه این شهرستان را گرفته است مسئله کم آبی است در این میان بدنه بخش خصوصی نیز چابک بوده و با بدنه سنگین دولت همخوانی ندارد.
وی با تاکید بر اینکه قوانین مزاحم را باید از سر راه سرمایهگذاران برداشت، تصریح کرد: بهرهبرداری از فرصتها و ظرفیت بخش خصوصی یکی از راههای توسعه و پیشرفت منطقه است تا بتوانیم در آینده نزدیک از معجزه بخش خصوصی بهرهمند شویم.
فصیحی هرندی به تأمین نیازمندیهای شرکتهای بزرگ اشاره و اظهار کرد: معتقدیم باید نیازهای شرکتها و صنایع بزرگ استان در داخل استان تولید شود.
فرماندار رفسنجان ادامه داد: باید از طریق اتاق بازرگانی این نیازها اعلام شود تا سرمایهگذاران اقدام به تولید قطعات مورد نیاز شرکتها کنند.
فصیحیهرندی عنوان کرد: برای توسعه منطقه ویژه اقتصادی شهرستان رفسنجان یک هزار و ۸۰۰ هکتار زمین اختصاص داده شده است که به آب نیاز دارد که درخواست تحصیص آب مورد نیاز این طرح از استاندار داریم.
نظر شما