به گزارش خبرگزاری مهر، گودرز امیری در جلسه بررسی وضعیت بازسازی پروژههای خسارت دیده از سیلابهای ۹۸، اظهار داشت: تا کنون دولت بیش از چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارات سیلاب در قالب تسهیلات بانکی بلاعوض و اعتبارات تملک سرمایهای کمک کرده که جای تقدیر دارد، اما خسارات به قدری گسترده بود که با توجه به محدودیتهای دولت در یک سال، امکان جبران همه آنها وجود نداشت.
وی، تاکید کرد: در این راستا به منظور تأمین منابع مالی برای تکمیل و بازسازی پروژههای خسارت دیده از سیل ضرورت دارد از سرفصل مواد ۱۰ و ۱۲ قانون مدیریت بحران، بند (م) ماده ۲۸ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت ابلاغ، نسبت به بازسازی خسارتهای وارده از سیلاب مذکور در استان اقدام شود.
معاون عمرانی استانداری لرستان با بیان اینکه همچنین یک ردیف مستقل بودجهای در بودجه ۱۴۰۰ ایجاد و برای استانهای خسارت دیده از سیلاب به صورت مستمر به مدت سه سال از ردیفهای بودجهای در جدول شماره ۹ قانون اعتبار، تأمین و به استانها ابلاغ شود، تصریح کرد: تأمین اعتبار از محل صندوق توسعه ملی با پیشنهاد نمایندگان سه استان سیل زده طی مراحل قانونی و کسب مجوز از مقام معظم رهبری برای بازسازی مناطق آسیب دیده صورت گیرد.
امیری با تاکید بر ضرورت تخصیص ۱۰۰ هزار تن قیر رایگان برای آسفالت معابر آسیب دیده شهرها، روستاها و راهای استان، بیان داشت: ۱۵۰ میلیارد کمک به شهرداریها سیل زده استان از طریق سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور در دستور کار قرار بگیرد.
وی، همچنین بر لزوم استفاده از ظرفیت ماده ۵۶ قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت به خصوص مشارکت بانکها در تأمین منابع مالی پروژههای استان تاکید کرد.
نظر شما