به گزارش خبرنگار مهر ، فاطمه واعظ جوادی در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی توجه به امرطبیعت گردی را از رویکردهای جدید سازمان حفاظت محیطزیست اعلام کرد و افزود : در این راستا مطالعات مورد نیاز برای شناسایی تفرجگاه های گسترده و متمرکز در پارکهای ملی ، مناطق حفاظت شده ، اثرهای طبیعی ملی و پناهگاه های حیات وحش در حال انجام است.
وی خاطرنشان کرد : امسال بیش از هشت منطقه نمونه طبیعت گردی در کشور به بهره برداری می رسد که در راستای توسعه برنامه های گردشگری کشور نیز خواهد بود .
واعظ جوادی با بیان اینکه در سال های گذشته نگاه ها در مورد حفاظت زیست یک نگاه بسته و تنها نگهبانی و حفاظت بود یادآور شد : امسال با توجه به امر طبیعت گردی و سیاست های سازمان درسال جاری سعی شده است این نگاه مبتنی بر مطالعه و به صورت علمی باشد.
وی تصریح کرد : دراین راستا در طی سال جاری 29طرح تفضیلی در دست مطالعه و بررسی است . مطالعات 29منطقه دیگر که سال گذشته آغاز شده بود شهریورماه سال جاری نهایی می شود.
واعظ جوادی در خصوص انقراض نسل ها و گونه های با ارزش محیط زیست در کشور عنوان کرد : یکی ازگونه های در معرض خطر گورخر ایرانی است که در معرض انقراض قرار داشت و چندی قبل به استان یزد منتقل شد و در حال حاضر ۹راس از آنها باردار هستند که پیش بینی میشود نتایج مطلوبی از این زیست بوم حاصل شود.
وی از احیای زیست بوم تمساح پوزه کوتاه ایرانی درشهرستان چابهار خبر داد و تاکید کرد : تمساح آب شیرین و پوزه کوتاه ایرانی از ویژگیهای ممتازی نسبت به گونههای نظیر خود برخوردار است و یکی از گونههای جانوری خاص کشورمان به شمار می رود که برای احیای این گونه نیز حوضچه های مربوطه نگهداری این گونه آماده شده است.
واعظ جوادی یادآور شد : درحال حاضر دو تمساح در این حوضچه ها رها سازی شده و شش بچه تمساح از تخم بیرون آمده اند.
وی روند حفاظت از گونه های با ارزش کشور را مناسب ارزیابی کرد و از مردم خواست با مسئولان حفاظت زیست در این خصوص همکاری لازم را داشته باشند.
نظر شما