۳۰ آذر ۱۳۹۹، ۸:۰۰

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان:

حاشیه‌نشینی در استان زنجان کاهش پیدا کرده است

حاشیه‌نشینی در استان زنجان کاهش پیدا کرده است

زنجان-مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان گفت: طی چند سال گذشته حاشیه‌نشینی در استان زنجان کاهش پیدا کرده است.

مسیح‌الله سلطانی در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه تعداد ۹ مورد سکونت‌گاه غیررسمی در استان داریم که هفت مورد از این سکونت‌گاه‌های غیررسمی در شهر زنجان، یک مورد در شهر ابهر و یک مورد نیز در خدابنده واقع شده است، افزود: در مجموع همه این سکونت‌گاه‌ها ۶۵ هزار نفر جمعیت را در دل خود جای داده است.

وی تصریح کرد: این آمار که مربوط به سرشماری سال ۹۵ است، حاکی از آن است که نسبت به سرشماری سال ۹۰ حدود ۶ درصد از جمعیت افراد ساکن در سکونت‌گاه‌های غیررسمی استان کاهش پیدا کرده است.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان ادامه داد: در سال ۹۰ حدود ۶۹ هزار و ۵۰۰ نفر جمعیت در سکونت‌گاه‌های غیررسمی استان سکونت داشتند که این تعداد با توجه به سرشماری سال ۹۵ به تعداد ۶۵ هزار نفر کاهش پیدا کرده است.

سلطانی با تاکید بر اینکه بحث آسیب‌های اجتماعی در حاشیه شهرها و سکونت‌گاه‌های غیررسمی نسبت به سایر مناطق بیشتر است، اظهار کرد: از جمله این آسیب‌ها می‌توان به مواردی چون اعتیاد، طلاق، انحرافات اخلاقی و اجتماعی و … اشاره کرد که بالا بودن آمار این آسیب‌ها در این مناطق نیز دلایل مختلفی دارد.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استان زنجان با یادآوری اینکه سکونت‌گاه‌های غیررسمی جزو مناطق کم‌برخوردار بوده و به همین خاطر سطح آموزش در این مناطق نسبت به سایر مناطق پایین است، بیان کرد: ۱۵ استان در کشور با مشکل و معضل حاشیه‌نشینی دست به گریبان هستند که زنجان جزو این استان‌ها به شمار نمی‌رود.

سلطانی با اشاره به اینکه میانگین حاشیه‌نشینی در کشور حدود ۱۵ درصد است، عنوان کرد: این در حالی است که این آمار در استان زنجان حدود ۷ درصد بوده و این بدان معنی است که بحث حاشیه‌نشینی در استان زنجان نسبت به نرم کشوری آمار پایینی را به خود احتصاص داده است.

وی با بیان اینکه با توجه به اینکه سطح آموزش در مناطق حاشیه شهرها و سکونت‌گاه‌های غیررسمی پایین است، به همین خاطر حدود سه سال است که اعتبار ویژه‌ای را به این امر با عنوان توسعه و تجهیز مراکز اجتماعی و فرهنگی محلات حاشیه شهرها اختصاص داده‌ایم، متذکر شد: امسال نیز که سومین سال اجرای این طرح به شمار می‌رود، حدود ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برای این امر درخواست کرده‌ایم.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان یادآور شد: طی دو سال گذشته بیش از ۵۰ مرکز فرهنگی و اجتماعی در استان تجهیز شده است که امسال نیز قصد داریم حدود ۲۵ مرکز فرهنگی و اجتماعی را تجهیز کنیم.

سلطانی با اشاره به اینکه با توجه به اینکه دولت در ایجاد مناطق حاشیه شهرها و سکونت‌گاه‌های غیررسمی نقشی نداشته است، به همین خاطر زیرساخت‌هایی چون فضاهای فرهنگی و ورزشی نیز برای این مناطق پیش‌بینی نشده است، خاطرنشان کرد: هر چند دولت‌ها تلاش کرده‌اند در این زمینه اقداماتی انجام دهند، با این وجود تعداد این مراکز نسبت به سایر مناطق استان کمتر است.

کد خبر 5099928

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha