ایده های خلاق در حوزه سالمندان و بازنشستگان ارائه شد

ایده های خلاق در حوزه سالمندان و بازنشستگان ارائه شد

محققان ایده های خود را در قالب تیم های استارت آپی حوزه سالمندان، بازنشستگان، سلامت جسمی و اوقات فراغت این افراد ارائه کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، یک مرکز نوآوری در صندوق بازنشستگی کشور رویدادی استارت آپی در زمینه بازنشستگان و سالمندان در محورهای سلامت جسمی، اوقات فراغت، گردشگری، سلامت روان و توان افزایی فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی را برگزار کرده که با استقبال قابل توجهی در اکوسیستم نوآوری مواجه شده است.

 پس از فراخوان اولیه این رویداد در مهرماه ۹۹، ۱۰۷ تیم از ۲۳ استان در این رویداد استارت اپی  شرکت کردند که از این میان  ۵۴ تیم موفق شدند به مرحله دوم ارزیابی رویداد راه پیدا کنند؛ پس از داوری ۱۵ تیم به مرحله نهایی و ارزیابی و انتخاب اولین دوره شتابدهی و جذب این مرکز نوآوری راه یافتند.

 همچنین ۱۹ تیم نیز در مرحله پیش شتابدهی، تدوین طرح و کسب و کار و توان افزایی فردی و تیمی قرار دارند که در دوره آینده رویداد حضور خواهند داشت.

کد خبر 5108642

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha