دکترمجید ابهری در گفتگو با خبرنگار مهر درخصوص اوقات فراغت 12 میلیون دانش آموز درکشور ، افزود: علی رغم مسئولیت 12 سازمان برای اوقات فراغت نوجوانان و جوانان و اختصاص میلیارد ها تومان اعتبار اما اقدام موثری در جهت پر کردن اوقات فراغت دانش آموزان از سوی این نهادها صورت نمی گیرد .
وی گفت: البته خانواده هایی که از نظر مادی وضعیت مناسبی دارند با ثبت نام فرزندان خود در انواع کلاسهای تفریحی ، فرهنگی ، ورزشی تابستان و رفتن به کلاسهای مختلف اوقات فراغت جوانان خود را پر می کنند.
وی اظهار داشت : گران بودن امکانات تفریحی ، ورزشی و رفاهی فقط به 10 درصد ازنوجوانان وجوانان امکان استفاده از برنامه های تابستانی را می دهد.
این آسیب شناس اجتماعی و متخصص علوم رفتاری تاکید کرد: اما 90 درصد دانش آموزان برنامه خاصی به جز بازی در خیابانها ، خطر آفرینی و نزدیک شدن به خط آسیبهای اجتماعی ، ندارند .
وی گفت: براساس آمارهای موجود درپایان تابستان 17 تا 19 درصد آمار آسیبهای اجتماعی افزایش پیدا می کند .
استاد دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران تاکید کرد : سازمان ملی جوانان ، آموزش و پرورش ، فرهنگسراها ، بسیج، تربیت بدنی ، وزارت فرهنگ و ارشاد ، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و... متولیان مستقیم برنامه ریزی برای اوقات فراغت دانش آموزان هستند.
به گفته ابهری، بدلیل عدم وجود مدیریت کارآمد برای اوقات فراغت و نبود کارشناسانی برای برنامه ریزی این دوران ، هر سال این زمان با یکنواختی می گذرد .
وی افزود: کمبود بودجه یک بهانه است درحالی که بودجه مناسبی نیز وجود دارد ، فقط ضعف مدیریت است که اوقات فراغت را به دوران پرسه در خیابانها تبدیل می کند.
نظر شما