به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المسله، «علی فاهم» تحلیلگر و کارشناس مسائل سیاسی عراق از برکناری «ابوعلی البصری» از شخصیت های برجسته دستگاه اطلاعاتی عراق به شدت انتقاد کرد.
بر اساس این گزارش، وی در این خصوص گفت: نیروهای تحت امر ابوعلی البصری دستاوردهایی را محقق ساختند که دیگر نهادهای امنیتی از تحقق آن عاجز بودند. ابوعلی البصری شایسته و لایق تجلیل و بزرگداشت بود نه عزل و برکناری. او به دلیل ضربات سختی که به تکفیریها وارد کرد، مجازات شد.
پیشتر فلاح مشعل، کارشناس سیاسی عراقی گفته بود: برکناری البصری از فرماندهی نیروهای ویژه که کارآمدی بسیاری در مبارزه با تروریسم داشت، برای نهادهای امنیتی و اطلاعاتی یک خسارت است.
مشعل همچنین یادآور شد: البصری در زمینه مبارزه با گروه های تروریستی تجارب زیادی داشت. ضمن اینکه یک نیروی شجاع، با اخلاق، سالم و دقیق بود و مسائل سیاسی را از موضوعات امنیتی جدا می کرد.
گفتنی است، پس از حملات انتحاری پنجشنبه گذشته عراق که بر اثر آن، شمار زیادی در میدان الطیران در بغداد پایتخت این کشور کشته و زخمی شدند، تصمیماتی از سوی مصطفی الکاظمی اتخاذ شد و شماری از فرماندهان امنیتی برکنار شدند.
بنابراین، مصطفی الکاظمی تغییرات گستردهای را در دستگاههای امنیتی عراق ایجاد کرد. تغییرات الکاظمی پس از نشست فوق العاده با فرماندهان امنیتی نظامی در مقر عملیات بغداد اعلام شد و انتقادات گسترده ای را به دنبال داشت.
نظر شما