به گزارش خبرنگار مهر، رحمت صادقی روز سه شنبه در مراسم اختتامیه طرح ملی «کاک برکت» در سنندج اظهار کرد: ستاد اجرایی فرمان امام (ره) خدمات ارزشمندی در حوزه محرومیتزدایی و اشتغالزایی داشته است و امیدواریم راه اندازی مرکز منطقهای نوآوری و پیشرفت این بنیاد در دانشگاه کردستان منشأ خدمات بزرگی برای مردم کردستان شود.
وی افزود: در این مرکز از امروز فعالیتهای علمی و پژوهشی در زمینه کسب و کارهای نوآورانه انجام خواهد شد و فرصتی برای دانشگاهیان خواهد بود تا با استفاده از توان و امکانات سختافزاری قدمی برای پیشرفت و اشتغال مرزنشینان بردارند.
رئیس دانشگاه کردستان در ادامه سخنان خود اظهار کرد: طرح علمی پژوهشی کلینیک توسعه روستایی کردستان با محوریت ۷۰۰ روستا در این دانشگاه در حال اجراست و امیدواریم با حمایت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) بتوانیم طرحهای تدوین شده را عملیاتی کنیم.
صادقی افزود: تاکنون در این کلینیک دو هزار و ۸۰۰ پروژه توسعهای تدوین و پیشنهاد شدهاند و امیدواریم این پروژهها اجرا شوند.
ایجاد اشتغال پایدار برای کولبران دغدغه همیشگی کردستانیها بود
استاندار کردستان نیز در این مراسم از تلاشهای ستاد اجرایی فرمان امام (ره) برای ایجاد اشتغال پایدار کولبران تقدیر کرد و گفت: این امر از دغدغههای همیشگی کردستانیها بوده و امیدواریم در آینده نزدیک این دغدغه رفع شود.
بهمن مرادنیا افزود: طرحها و تصمیمات ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در خصوص کولبران به زودی اعلام عمومی خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: طی چند ماه اخیر اقدامات گستردهای برای کاهش مشکلات و دغدغههای کولبران و خانوادههای آنان توسط ستاد اجرایی فرمان امام (ره) انجام شده است و امیدواریم با تکیه بر ظرفیتهای کشاورزی و دامداری استان این اقدامات دامنه گستردهتری داشته باشد.
محسن فتحی نماینده مردم سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی نیز در مراسم اظهار کرد: عملکرد مطلوب ستاد اجرایی فرمان امام (ره) موجب ارتقای اعتماد عمومی مردم کردستان به خدمات نظام شده و امیدواریم این نگاه ویژه به استان کردستان همچنان تداوم داشته باشد.
ماموستا فایق رستمی امام جمعه سنندج هم در این مراسم از بیکاری و پایین بودن درآمد سرانه سالانه به عنوان دغدغه اصلی مردم کردستان نام برد و خواستار حضور جدی و همیشگی نهادهای حاکمیتی همچون ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در راستای کاهش این دغدغهها شد.
نظر شما